ljubav

BILJANA I JANKO TIPSAREVIĆ SLAVE 11. GODIŠNJICU BRAKA: Modna dizajnerka je OVOM EMOTIVNOM porukom čestitala suprugu!

Jedan od najlepših domaćih parova ima povoda za slavlje

Ljubav i zavođenje
14:06h Autor:
BILJANA I JANKO TIPSAREVIĆ SLAVE 11. GODIŠNJICU BRAKA: Modna dizajnerka je OVOM EMOTIVNOM porukom čestitala suprugu!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Biljana i Janko Tipsarević uspešno plivaju bračnim vodama 11 godina, pa važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ponosni su roditelji ćerke Emili i sina Noe, koga su dobili u maju prošle godine.

Bračni par Tipsarević danas slavi 11 godina braka, a modna dizajnerka je svom voljenom suprugu uputila na Instagramu emotivnu poruku za godišnjicu.

"Posle 11 godina braka, moj osmeh je sve veći i veći! Kažu da se veličina muškarca kao supruga i oca meri veličinom osmeha njegove žene. Srećna ti godišnjica braka ljubavi moja i hvala za sav smeh i radost koju nam pružaš", napisala je na Instagramu.

Da podsetimo, Biljana i Janko su se verili 2009. godine na Maldivima, gde i danas rado provode odmore. Naredne godine venčali su se u Beogradu.

Jedno drugome su bezuslovna podrška od prvog dana svoje ljubavi.

"Janko i ja smo se upoznali na jednom teniskom meču, ali zaljubljenost je došla kasnije. Ni jedno ni drugo nikada se nismo zaljubljivali na prvi pogled, pa je tako bilo i ovog puta. Emocije su se razvijale postepeno. Mene je osvojio njegov smisao za humor. Stalno se trudio da me zabavi i nasmeje. I danas je takav. Prvi poljubac nam se desio kada je on, po veoma ružnom vremenu, između dva turnira, na jedan dan došao u Srbiju i skoknuo do Novog Sada samo da bi me video. On je tada imao 21, a ja 22 godine. Ređe smo se viđali jer sam ja bila na fakultetu, a Janko često odsutan zbog turnira. Sate smo provodili na skajpu svakoga dana. Između mog učenja i njegovih treninga i mečeva usklađivali smo se odlično", ispričala je Biljana svojevremeno u intervjuu za Gloriju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs