Neobičan par

ONA IMA 24, ON 68, I UPRAVO SU SE VERILI: Svi govore da je s njim zbog novca, ali ona tvrdi da želi samo jedno! (FOTO)

Moja porodica je bila u šoku na početku i nisu odobravali vezu, ali Herb je sada deo porodice, rekla je devojka

Ljubav i zavođenje
12:44h Autor:
ONA IMA 24, ON 68, I UPRAVO SU SE VERILI: Svi govore da je s njim zbog novca, ali ona tvrdi da želi samo jedno! (FOTO)
Foto: Instagram / connicotten

"Ljudi su bili šokirani kada smo završili zajedno. Najčešći komentar koji dobijam je da sam s njim samo zbog novca, a mnogi govore i kako je Herb sa mnom samo zbog seksa jer sam toliko mlađa", kaže Koni Koten (24) iz Virdžinije.

Ona i Herb Dikerson (68) upoznali su se u skloništu za beskućnike u njihovom rodnom gradu Šarlotsvilu, gde su oboje volontirali.

U roku četiri meseca počeli su da žive zajedno, a verili su se prošle godine kada je Koni slavila 18 meseci kako ne pije alkohol.

"Moja porodica je bila u šoku na početku i nisu odobravali vezu. Bili su zabrinuti za moju sigurnost, ali s vremenom su ga prihvatili jer su videli koliko me usrećuje i da mogu da mu verujem. Herb je sada deo porodice", rekla je.

Kaže da je prema Herbu odmah osetila privlačnost, a njihova veza jačala je jer su se povezivali kroz svoju borbu s oporavkom od zavisnosti.

"Oboje smo bili na rehabilitaciji i to je zapravo ono što me privuklo njemu. Zaprosio me prošle godina dok sam slavila 18 meseci kako sam trezna. Inače za to dobiješ medalju, ali on je došao s prstenom. Kad smo se upoznali, odmah me privukao. Počela sam da flertujem s njim, a to ga je jako iznenadilo. Počeli smo sve više vremena da provodimo zajedno, a onda su stvari krenule prilično brzo", ispričala je Koni.

"U početku nisam znao šta da mislim. Bilo mi je neobično što flertuje sa mnom, i to na mestu gde sam radio. Ne znam šta ju je privuklo meni, ali nastupila je prilično snažno. Moja porodica rekla je kako je ona previše mlada i neki su rekli da samo želi moj novac, ali s vremenom su je prihvatili. Živeo sam s njom i njenim roditeljima tokom karantina prošle godine pa su uspeli prilično dobro da me upoznaju. Ona ima potpuno drugu energiju nego žene mojih godina i jako je otvorena", dodao je Herb.

Koni pak priznaje da brine zbog budućnosti i koliko joj je vremena još ostalo s Herbom, ali odlučna je da iskoristi to vreme na najbolji mogući način.

"Razmišljala sam o tome da Herb neće biti tu toliko dugo kao i ja, ali radije bih provela to vreme s njim nego odustala od veze. Postoje mnoge prednosti veze sa starijim muškarcem. Želim jednostavan život bez igrica i komplikacija. Samo želim da živim život sa svojom porodicom u sreći. Herb je pak rekao da je jedna od prednosti veze s mlađom devojkom to što još imam želje i ciljeve. Ja sam jako usredsređena na ostvarivanje svojih ciljeva, a žene njegovih godina više o tome uopšte ne razmišljaju", zaključila je za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs