Britanija u šoku

KAKO JE MINISTAR ZDRAVLJA PAO ZBOG LJUBAVNICE: Dok je razmenjivao poljupce u liftu, narod mu zamerio kršenje distance!

"Mora da je ministar zdravlja mnogo glup čovek kada je ljubio ljubavnicu znajući da je zgrada puna kamera," komentari su naroda.

Ljubav i zavođenje
Autor:
KAKO JE MINISTAR ZDRAVLJA PAO ZBOG LJUBAVNICE: Dok je razmenjivao poljupce u liftu, narod mu zamerio kršenje distance!
Foto: Profimedia

Britanija ovih dana bruji o aferi ministra zdravlja Meta Henkoka i njegove pomoćnice Đine Koladenđelo.

Ministar je bio primoran da podnese ostavku zbog "kršenja mera socijalne distance sa pomoćnicom" sa kojim je snimljen dok su se strastveno ljubili u liftu.

Britanski tabloid San objavio je fotografije na kojima oženjeni Henkok ljubi pomoćnicu Đinu Koladanđelo u kancelariji u Ministarstvu zdravlja.

Met Henkok
foto: Profimedia

A komentari su da "Henkon mora da je najgluplji čovek na svetu kad se ljubio u kancelariji, znajući da se tu nalaze kamere."

Hankok je odmah dao ostavku premijeru Borisu Džonsonu u kojoj je naveo da „Vlada duguje ljudima koji su toliko žrtvovali u ovoj pandemiji da budemo iskreni kad smo ih izneverili“.

Đina i Met se poznaju još sa Oksfordskog univerziteta, a prošle godine ju je upravo on imenovao za svoju saradnicu u Ministarstvu.

Britanski San je u petak objavio i video zagrljaja, posle čega je vodeća opoziciona Laburistička stranka ocenila da je njegov ostanak na funkciji „neodrživ“.

Kako je veza počela?

Prijatelji kažu da je par počeo aferu u maju, kada su i uhvaćeni, ali šuška se da su Met i Đina bili sumnjivi već neko vreme. Jednom je gospođa Koladenđelo, koja se do sada dva puta udavala i ima troje dece, upitana da li postoji nešto između nje i ministra zdravlja, ali ona je tada sve negirala.

Međutim postoje sumnje da su Met i Đina nakon jednog samita ostali u hotelu koji se nalazi u gradu u kojem su se upoznali pre 20 godina. Samit je udaljen samo nekoliko kilometara od porodične kuće, sada bivšeg ministra zdralja, i veoma je čudno što je on odlučio da ostane u hotelu, a mogao je da se vrati kući, ženi Marti (44) i njihovoj deci.

Met Henkok
foto: Profimedia

Zbog toga se šuškalo da je par imao tajnu vezu koja je trajala duže od godinu dana.

Inače, Đina je udata za milionera i po otkrivanju afere, ona je napustila njihov luksuzni dom.

U protekloj godini, Đina je na društvenim mrežama delila citate koji su upućivali na njen ljubavni život.

"Što duže čekaš, poljubac je slađi..."

"Ironično je kako se osećaš živim kad ti srce preskoči nekoliko otkucaja."

"Radije bih umrla od starosti nego do dosade."

Dok je Đina spremna za promene i nove ljubavi, s druge strane Metova supruga Marta za ovo nije znala. Aferu svog muža je doživela kao grom iz vedra neba jer je mislila da živi u srećnom braku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs