usamljena tokom pandemije

Žena (50) očajnički želi da se vakciniše jer nema seks od leta: Ne tražim muža, bilo mi je užasno u braku, hoću aferu!

Upuštanje u ljubavnu vezu je tokom pandemije korona virusa postalo sve teže i rizično, a jedna žena je otkrila koliko jedva čeka da primi cepilo

Ljubav i zavođenje
Autor:
Žena (50) očajnički želi da se vakciniše jer nema seks od leta: Ne tražim muža, bilo mi je užasno u braku, hoću aferu!
Foto: Shutterstock

Ketrin (50) iz Velike Britanije zbog epidemiloške situacije retko se viđa sa ljudima izvan svog doma, a s obzirom na to da je razvedena i slobodna žena, trpi joj seksualni život.

Međutim, kako kaže slobodni mškarci su previše zahtevi, pa je donela odluku da traži ljubavnu aferu sa oženjenima jer joj odgovaraju veze bez obaveza, piše Metro.

Iz tog razloga, još i pre pandemije, već dve godine redovno posećuje aplikacije za upoznavanje, namenjene za osobe koje teže aferama.

Jana ima 21 godinu, njen partner 48: Ljubavna priča koja prkosi razlici u godinama i protivljenju roditelja! (FOTO)

žena, Tužna žena
foto: Shutterstock

Za nju je čekanje do vakcine protiv korona virusa velika prepreka jer joj odlazak u društveno distancirane šetnje nije dovoljan.

Iako joj nikad ranije nije bio problem da nađe nekoga ko želi samo zabavu, od početka pandemije korona virusa njen seksualni život trpi, kao i mnogima koji su slobodni.

Naime, u anketi stranice za upoznavnaje Illicit Encounters, na kojoj se spajaju oženjeni muškarci i žene, čak je 65 posto ispitanika (od njih 1.500) izjavilo da jedva čekaju cepivo zbog vanbračnih veza”, dok čak 82 posto onih koji traže afere tvrdi da im se odnos sa supružnicima drastično pogoršao od početka pandemije i karantina.

Poslednju aferu imala je letos

Ketrin se žali kako od početka ovoga poslednjeg, trećeg lokdauna u Velikoj Britaniji, ne viđa nikog, a poslednju romansu s jednim oženjenim muškarcem imala je tokom leta 2020., kada su “korona mere” u zemlji malo popustile.

“S obzirom na to da živim sama, mogla sam kod kuće da se nalazim s jednim muškarcem, a da ne kršimo nikakva pravila”, priznala je za Metro, dodajući kako je ta veza pukla nakon što je njegova supruga postala posumnjala kako je moguće da njen suprug “odjednom tako često vežba napolju, na otvorenom”.

Oženjeni muškarci su posebno oprezni

Od tada je ova Britanka singl jer, kako kaže, svi koji traže vanbračne afere čekaju da najpre vakcinisanje protiv Kovid-19, zbog čega je“očajna i jako usamljena”.

“Ne tražim drugog muža, već sam bila u braku i bilo mi je užasno, samo želim da se zabavim, ali trenutno su svi u strahu zbog korona virusa, pogotovo oženjeni, koji su jedini moj tip muškarca”, iskrena je ona.

Istakla je kako je, baš zato što ima seks s oženjenim muškarcima, uvek oprezna i odgovorna, jer je svesna da oni moraju da paze da ne prenesu neku polnu bolest, kao ni korona virus svojim suprugama.

Hit osveta prevarene žene: Kada je saznala za aferu svog dečka, uradila je nešto neverovatno! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs