seksualni odnos

Stručnjak za seks otkriva: Ovo su 5 najčešćih laži u krevetu kojima se žene služe!

U nastavku pročitajte kojim lažima se žene služe kada je seksualni odnos u pitanju

Ljubav i zavođenje
21:37h Autor:
Stručnjak za seks otkriva: Ovo su 5 najčešćih laži u krevetu kojima se žene služe!
Foto: Shutterstock

Kada je reč o seksu, teško je biti u potpunosti iskren. Možda partner nije ispunio vaša očekivanja, možda niste doživeli orgazam…

Postoji veliki broj faktora koji mogu seksualni odnos da pretvore u pravu katastrofu.

Poznata seks kolumnistkinja Nadia Bokodi je tokom svoje karijere čula različita ženska seksualna iskustva, te je za The Sun otkrila najčešće laži kojima su se one služile.

Glume orgazam

Iako Nadia tvrdi da je većina žena barem jednom u svom životu glumila orgazam, kaže kako još nije naišla na muškarca koji može da prepozna glumu.

"Iako je gluma da su doživele orgazam efkasna ženska taktika za kraj lošeg seksa, reč je o laži koja širi ‘virus’ poznat pod nazivom ‘muškarci misle da su najbolji u krevetu'”, ističe Bokodi, te savetuje žene da prestanu sa glumom kako bi došle do svog cilja, naročito u dugim vezama.

5 bolesti koje leči seks: Jača imunitet za čak 30 %!

foto: Shutterstock

Pretvaraju se da su neiskusne

Ova laž je slična prethodnoj i služi povećanju ega partnera, naročito onih koji se teško nose s činjenicom da je žena imala više seksualnog iskustva.

"Ako misle da nemamo s kim da ih uporedimo, osećaju se bolje”, objašnjava Bokodi..

Iskradanje iz kreveta da se istuširaju

Mnoge žene ustaju iz kreveta pod izgovorom da treba da se istuširaju ili operu zube onog trenutka kada je bila blizu vrhunca, ali joj ipak partner to nije pružio.

Tom taktikom se služe iskusne žene kako bi imale vreme samo za sebe u kupatilu.

Imam nizak libido

Iako s vremenom može doći do promena u libidu, mnoge žene koriste ovaj izgovor u vezama koje ih ispunjavaju ili im je seks postao dosadna rutina.

"Kada žena kaže suprugu da joj je libido nikakav, ona najčešće želi predah i zaista joj nije do seksa s njim, već zna da će lakše do vrhunca doći sama”, zaključuje Nadia Bokodi.

Čudesna veličina penisa

Nadia kaže kako je prirodno da žena pohvali partnera u krevetu, ali rečenica“tako ti je veliki” je stara laž kojom se služe.

Ona objašnjava kako žene češće koriste ovu taktiku kod muškaraca koji su opterećeni veličinom svog penisa, te im je potreban dokaz da bi se osećali dobro.

“Reč je o muškarcima uverenim da od veličine penisa zavisi da li će ženu brzinski dovesti do orgazma, te ne znaju pravi put do ženskog zadovoljstva”, kaže Nadi, koja je i sama priznala da je bila zavisnik od seksa.

Ispovest ljubavnice: Znam da uništavam porodicu, ali to nisam birala!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs