REBEKA LOS

Postala je poznata po aferi sa Bekamom i umalo mu rasturila brak sa Viktorijom: Danas se skrasila pored lekara! (FOTO)

Buran život zamenila je mirnim i porodičnim životom u Norveškoj

Vip priča
Autor:
Postala je poznata po aferi sa Bekamom i umalo mu rasturila brak sa Viktorijom: Danas se skrasila pored lekara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rebeka Los (43) uzdrmala je javnost u aprilu 2004. godine kada je procurela njena navodna ljubavna afera sa legendarnim fudbalerom Dejvidom Bekamom (45).

Tada je za legendarnog fudbalera radila kao lični asistent. Pametna i zgodna od prvog trenutka obasipala je svog novog šefa pažnjom koja mu je toliko nedostajala i dan za danom između njih se sve više brisala granica između poslovnog i privatnog odnosa.

Prvi put paparaci su ih uslikali18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima čavrljaju poput intimnih prijatelja, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

Prema jako dobro upućenom izvoru Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla u svojoj sobi.

Žene su ga obožavale, zbog droge bio na ivici života: Burna životna priča legendarnog rok muzičara! (FOTO)

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Nekoliko dana kasnije njihova veza nije više bila tajna. Čim je to saznala, Viktorija je nazvala Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

Bekam i Viktorija prebrodili su taj skandal, a Rebeka je iskoristila svojih pet minuta slave, pozirajući za Plejboj. Postala je rijaliti zvezda, učestvujući u šou "Celebrity Love Island" i u "Farmi".

Bekam je oštro demantovao njene navode o preljubi, a ubrza je zbog svega ostala bez posla. Međutim, svoju priču uspešno je prodala medijima.

Danas u braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom sa kojim ima dva sina, Magnusa (11) i Liama (9). Par se upoznao 2008. godine u rijaliti šou "71 Degrees North", gde je on radio kao medicinski lekar na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebeka izbačena iz rijalitija.

" Naletela sam na njega na aerodromu, razgovorali smo i kliknuli, ostalo je istorija, prisetila se Rebeka koja se u Norvešku preselila kada je zatrudnela sa pvim sinom.

Zaposlena je u centru za testiranje na Kovid-19. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

Sa sinovima iskreno razgovara o svemu što je radila pre nego što je postala majka.

"Vrlo sam otvorena. Moji dečaci znaju da je mama pozirala gola za Plejboj, svesni su da imam i svoju nestašnu stranu! Naravno da se kajem zbog mnogih svojih postupaka, donosila sam puno loših odluka, verovala ljudima kojima nisam smela verovati...

Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja", rekla je Rebeka.

Životna priča čuvene Jagodinke Simonović: Dug put od seksi pekarke do profesorke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs