ŽIVOT KAO SA FILMA

Žene su ga obožavale, zbog droge bio na ivici života: Burna životna priča legendarnog rok muzičara! (FOTO)

Vanbračna deca, burne ljubavne afere i borba sa porocima su obeležile život legende rok scene...

Vip priča
Autor:
Žene su ga obožavale, zbog droge bio na ivici života: Burna životna priča legendarnog rok muzičara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rok muzičar Vilijam Majkl Albert, javnosti poznatiji kao Bili Ajdol svoj muzički put započeo je još u srednjoj školi i svirao u bendu pod nazivom "The Rockettes", gde je bio gitarista.

Nakon 4 godine, Bili i još jedan član benda odlučuju da napuste grupu i naprave svoj sastav "Generation Ks", gde je Billi bio vodeći pevač. Grupa je brzo postala popularna, a pre nego što se raspala izdali su tri albuma.

Nakon raspada grupe, Bili se seli u Njujork gde je brzo posato velika zvezda rok scene. Osim što je izdavao uspešne singlove, pojavio se i u nekoliko filmova.

Detinjstvo

Bilijev otac, Bil, je bio trgovac. Pevač je bio jako vezan za celu porodicu, a naročito za njega, zato mu je očeva smrt teško pala. Bil je preminuo 2014. godine od raka.

Majka Džoan se retko pojavljivala u javnosti, a kako je Bili priznao bila mu je veliki oslonac tokom karijere. Pevač ima i mlađu sestru Džejn.

Tragična sudbina naše lepotice, koja je završila dva fakulteta: Upucao je ljubavnik, nikada više nije hodala!(FOTO)

Buran ljubavni život

Vodio je buran ljubavni život, ali nikad nije mogao da se skrasi pored jedne žene. Nikad nije izgovorio sudbonosno "DA", ali je imao dve duže veze iz kojih je dobio sina i ćerku.

Od 1980. do 1989. godine bio je u vezi sa Peri Lister, pevačicom, plesačicm i glumicom. Sa njom je dobio sina, ali je Peri znala da joj nikad nije bio potpuno veran.

Nekoliko meseci nakon što je na svet došao njihov sin, Peri je čula Bilija kako razgovara da ljubavnicom. Iako je na početku sve negirao, ova veza je okončna.

Ispostavilo se da je pevačeva ljbavnica, Linda Matis, u tom trenutku bila trudna. Bili i Linda su u vezi bili od 1988. do 1990. godine i iz te veze pevač ima ćerku.

Brutalno ubijena u 26. godini, u 9. mesecu trudnoće: Tragična sudbina jedne od najlepših žena Holivuda! (FOTO)

Prvorođeni sin Vilem takođe je muzičar, koji svira u rok bendu koji se zove FIM. Uz to, radio je sa poznatim tatom na nekoliko projekata.

Kako sam priznaje najviše ga je brinulo da će njegova deca naslediti njegovu zavisnost od droge, ali naglašava da mu je laknulo kada je shvatio da oni preziru način života koji je on vodio godinama.

On je bio Kazanova rok scene: Životna priča čoveka koji je osvajao najlepše žene i pisao najlepše pesme! (FOTO)

Droga, alohol i ostali poroci

Kako i sam priznaje dok je bio na vrhuncu karijere njegov život je bio prilično buran. Kroz njegov krevet je prošlo nekoliko stotina žena, a zavisnost od droge je svakim danom postajala sve veća.

U svojoj autobiografiji je napisao: "Prostitutke, alkohol, kokain, ekstazi, tako bi mogao da se opiše taj period mog života". Priznaje da mu je prijala popularnost kod žena koje su u redovima stajale ispred njegovih vrata.

Zavisnost je postajala sve ozbiljnija, a pevač se našao i na samoj ivici života. Bilo je to 1984. godine u Londonu. Usled prekomernog korišćenja opijata, Bili se našao vrlo blizu smrti, a samo pukom srećom se izvukao.

Dovoljno je bilo da pogleda muškarca i on bi bio njen: Neverovatna životna priča najlepše glumice 70-ih! (FOTO)

Bili Ajdol
foto: Profimedia

Često je upadao u nevolje, pa se tako i danas pamti scena iz jednog hotela. Nakon popijenih nekoliko flaša alkohola, pevač je demolirao sobu u kojoj je odseo, nakon čega je izbačen iz hotela.

Danas u 54. godini, pevač kaže da je buran život iza njega i da se konačno smirio. Iako se šuška da nikad nije ni prestao da konzumiranjem opijata, on sve to poriče.

Pevač je danas u vezi sa glumicom Čajnom Čau.

Životna priča čuvene Marije iz Žikine Dinastije:Zbog ljubavi je ostavila sve,napustila Srbiju i odrekla se glume zauvek!

Bili Ajdol
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs