BIOGRAFIJA

DOVOLJNO JE BILO DA POGLEDA MUŠKARCA I ON BI BIO NJEN: Neverovatna životna priča najlepše glumice 70-ih! (FOTO)

Njenoj lepoti nije uspeo da odoli ni Tramp

Vip priča
Autor:
DOVOLJNO JE BILO DA POGLEDA MUŠKARCA I ON BI BIO NJEN: Neverovatna životna priča najlepše glumice 70-ih! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od detinjstva se kretala u krugu poznatih holivudskih glumaca, ostala je zapamćena po brojnim ulogama, a nedavno smo je gledali i u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Holivudu". Iako danas ima 74 godine, i dalje pleni svojom lepotom. Kendis Bergen je neko ko je ostavio veliki trag u svetu glume.

Detinjstvo

Iza Kendis nalazi se pola veka uspešne karijere. Dobitnica je 5 Emi nagrada za uligu u seriji "Marfi Braun", a u svet šou biznisa je uplovila još u najranijem detinjstvu. Njen otac Edgar je bio dobro poznato holivudsko ime, a upravo zahvaljujući njemu, Kendis se zainteresovala za medijske nastupe.

U njenom domu su se često održavala zabave na kojima su gosti bili slavni glumci, pevači i druge javne ličnosti, pa Kendis nije bilo teško da se navikne na život na visokoj nozi.

Gorka sudbina Ivanke Tramp i Džareda Kušnera: Za njih nema mesta u Vašingtonu, na luksuznom ostrvu nisu poželjni!

Uspon karijere

Sedamdesetih godina prošlog veka se upisala u istoriju kao prva žena koja je vodila emisiju 'Saturday Night Live'.

Na filmu je debitovala 1966. godine ulogom u 'The Group'. Sledeće godine je dobila poziv da se slika za naslovnu stranu časopisa "Vog". Ove fotografije su izazvale pravu pomamu za njom. O toj naslovnoj strani su svi govorili, postala je miljenica muškaraca, ali i uzor mnogim ženama.

Kao najupečatljiviju anegdotu izdvaja i činjenicu da su nakon slikanja za tu naslovnu stranu sve žene želele nos poput njenog. U to vreme su je kontaktirali brojni plastični hirirzi sa željom da naprave model njenog nosa.

"Moj je nos ljudima bio jako važan, a ja čak nisam nikad ni razmišljala o tome. Čudno je", kaže Bergen koja je rodivši ćerku razmišljala o tome bi joj možda bilo bolje da ne bude lepa.

"Ljudima je jedino važno da dobro izgledaš. Niko ni ne pokušava da shvati šta se nalazi u dubini duše, ni kakva si osoba. Lepim ženama, ali i muškarcima je mnogo teže u životu da se dokažu".

Baš zato je uvek težila da igra uloge koje nisu tipične za lepe žene. Ulogom u seriji "Marfi Braun" dokazala je koliko je talentovana i da je mnogo više od lepog lica.

Životna priča čuvene Marije iz Žikine Dinastije:Zbog ljubavi je ostavila sve,napustila Srbiju i odrekla se glume zauvek!

Kendis Bergen
foto: Profimedia

Burne ljubavne avanture

Na njenu lepotu niko nije ostajao ravnodušan. Bilo je dovoljno da pogleda muškarca i on bi bio njen. Njenom šarmu nije uspeo da odoli ni Donald Tramp, prisetila se Kendis: "Imala sam 18 godina, a on je bio zgodan mladić. Bio je to sastanak na slepo. Došao je po mene u bordo limuzini, obučen u bordo odelo i bordo čizme od lakirane kože. Bio je to jako dosadan sastanak, pa sam se kući vratila pre 9 sati".

Povezivali su je sa mnogim muškarcima, a ona ne krije da je često išla iz veze u vezu u potrazi za "onim pravim".

Evo kako je prva dama izgledala u mladosti: U 24. godini, izgubila glavu za 9 godina starijim čovekom! (FOTO)

Kendis Bergen
foto: Profimedia

Velika ljubav i veliko razočarenje

U seriji je glumila samohranu majku, a situacija u realnosti je bila gotovo identična. Rođenje ćerke Kloi opisuje kao najvažniji događaj u životu, ali priznaje da ju je odgajala gotovo potpuno sama.

Njen tadašnji suprug Luis Mal, razočaran neosvajanjem Osakra za najbolji film na stranom jeziku 'Doviđenja, djeco' iz 1987. godine, vratio se u Francusku.

"Bila sam vrlo srećna u početku u braku s Luisom. Bio mi je velika ljubav i bilo nam je super zajedno, ali krenuli smo u različitim smerovima, a stiglo je i dete koje je postalo ljubav mog života i mnogo važnije od njega."

Mnogi kažu da on nije mogao da ponese njenu slavu i činjenicu da je u poslu uspešnija od njega. Nakon 15 godina braka, Luis je preminuo nakon teške borbe sa rakom.

Turbulentan život najlepše žene 70-ih godina: Zavodila najmoćnije muškarce, jedna tragedija joj zauvek promenila život!

5 godina kasnije, sreću je pronašla u zagrljaju Maršala Rosea, trgovca nekretninama i filantropa sa kojim je i danas u srećnom braku.

S obzirom da i u 74. godini izgleda fenomenalno, često je pitaju za savete o lepoti, a ona odgovara: - Hrana je toliko zabavna! Veoma je tužna činjenica da se neke moje koleginice izgladnjuju i povraćaju da bi održale vitku liniju. Nijedan od tih hodajućih skeleta poput Viktorije Bekam ili Sare Džesike Parker ne odiše nekom energijom, kao ni mišićava i žilava Madona.

"Oni nameću trendove hodajućih skeleta, a to nije ono što pravi muškarac želi kraj sebe u životu. On želi da se oseća prijatno pored žene koja se ne ustručava zbog nekih modnih trendova da živi život punim plućima ", zaključuje.

Menjao je devojke svakodnevno, dok nije sreo nju: Ko je Trampov novi zet i kako je osvojio pet godina stariju Tifani?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs