POGLEDAJTE

KAŽU DA JE ZGODNIJI OD SAMOG APOLONA: Fotografije glumca sa plaže napravile pravu pometnju! (FOTO)

Ove fotografije su brzinom svetlosti obišle svet, a komentari se samo nižu

Star look
Autor:
KAŽU DA JE ZGODNIJI OD SAMOG APOLONA: Fotografije glumca sa plaže napravile pravu pometnju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki glumac Džejson Momoa (42) pokazao je savršeno izvajano telo, ali i surferske sposobnosti na plaži na Havajima.

Ove fotografije su brzinom svetlosti obišle svet i napravile pravu pometnju među pripadnicama lepšeg pola. Komentari na društvenim mrežama se samo nižu, a između ostalog moglo se pročitati i: "On je zgodniji od Apolona", "Mislim da se sve slažemo, zgodniji muškarac na svetu od njega trenutno ne postoji", "Blago njegovoj ženi".

Ovaj lepotan dokazao je da su godine samo broj, jer kako vidimo, Džejson je u top-formi, a za to je zaslužan i njegov plan ishrane.

Iako mnoge njegove obožavateljke, ali i obožavaoci pretpostavljaju da je glumac jedan od onih fitnes muškaraca koji većinu svog vremena provode u teretani da bi ovako izgledali, onda sigurno grešite. Čak i kada su njegove najpoznatije filmske i televizijske uloge, u "Čuvarima plaže", "Igri prestola" ili, pak u filmu "Akvamen", zahtevale da ima telo Apolona, ovaj američki zavodnik imao je jednostavan plan ishrane. Prema rečima njegovog personalnog trenera Stjuarta Voltona, Džejsonova ishrana je uključivala tri karakteristike svakog njegovog obroka: nivo nutritivnih vrednosti koji bi održavao njegovu mišićnu masu, balans u ishrani i treću, najbitniju, uživanje u ishrani.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

"Nikad nisam forsirao Džejsona da jede nešto što ne voli. Naprotiv, sve ono što je trebalo da jede, kako bi se pripremao za svoje uloge, on je već praktikovao", rekao je Stjuart jednom prilikom za strane medije.

Volton je dao i listu namirnica koje je Džejson jeo kako bi fizički bio spreman za uloge, a to su: povrće i voće (što raznovrsnije), puter od kikirikija, slatki sendviči sa medom, piletina, njegovo omiljeno – Ginisovo pivo, riba, odrezak i suplementi. Takođe, pripremanje za navedene uloge je podrazumevalo i fizičku aktivnost, te je uglavnom praktikovao kombinovani trening snage, sa nekad intenzivnim, a nekad s optimalnim opterećenjem.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs