kako vam se dopada?

ZAKOPČANA DO GRLA U HALJINI LEOPARD DEZENA: Šeron Stoun (63) je pokosila sve na crvenom tepihu! (FOTO)

Kada se pojavi na crvenom tepihu Šeron Stoun nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a snažan utisak glumica je ostavila i na premijeri filma "The Tragedy of Macbeth" održanoj u Los Anđelesu. Šeron je nosila maksi haljinu koja se na prvi pogled čini kao model koji u potpunosti pokriva telo, ali stvar je ipak malo drugačija.

Star look
Autor:
ZAKOPČANA DO GRLA U HALJINI LEOPARD DEZENA: Šeron Stoun (63) je pokosila sve na crvenom tepihu! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Dolazak Šeron Stoun na premijeru nove filmske adaptacije Šekspirove tragedije Magbet itekako je bio upečatljiv. Harizmatična lepotica pojavila se u maksi modelu haljine atraktivnog leopard dezena lepršavog donjeg dela, dok je u gornjem delu haljina zakopčana do grla i ima ukrasnu mašnu.

Iako zakopčana do grla, zanimljivi kroj otkriva deo stomaka jer haljina ima otvor na levoj strani pa se vidi i grudnjak. Haljina se veže oko struka, a zatim sledi visoki otvor koji zbog lepršavosti donjeg dela nije vidljiv na prvu loptu.

SAVRŠENA CRVENA HALJINA SA POTPISOM FRANCUSKE MODNE KUĆE ŠANEL: Najlepše izdanje Penelope Kruz do sada! (FOTO)

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Ovakvu atraktivnu i dominantnu haljinu najbolje je kombinovati uz jednostavne modne komade, a Šeron Stoun nosila ju je uz klasičan crni kaput prebačen preko ramena, crnu torbu sa sjajnim detaljima modne kućeDolče i Gabana.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Šeron Stoun