kako vam se dopada?

SAVRŠENA CRVENA HALJINA SA POTPISOM FRANCUSKE MODNE KUĆE ŠANEL: Najlepše izdanje Penelope Kruz do sada! (FOTO)

Kada je u utorak uveče stigla u njujorški Muzej moderne umetnosti (MoMA), gde je odana počast njenoj glumačkoj karijeri, glumica Penelope Kruz nije mogla da prođe neprimećeno.

Star look
Autor:
SAVRŠENA CRVENA HALJINA SA POTPISOM FRANCUSKE MODNE KUĆE ŠANEL: Najlepše izdanje Penelope Kruz do sada! (FOTO)
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Španskoj glumici počast su odale brojni kolege i obožavatelji, među kojima su Rebeka Hol, En Hatavej, Dajana Kruger i drugi, a ona je za to vreme blistala u raskošnoj crvenoj haljini modne kuće Šanel, jednoj od onih u kojima se ne prolazi neprimećeno.

Dok su gornji dieo haljine krasila spuštena ramena, mašna i svetlucave naramenice, donji deo činila je raskošna suknja A-kroja koja je pozadi bila duža, a napred kraća, pa su do izražaja došle i sandale na visoku potpeticu.

Haljina uska na području stomaka istakla je glumičinu figuru peščanog sata, a dozu šika haljini su dali i džepovi.

ONE SU MLADE, MODERNE, NEODOLJIVO PODSEĆAJU NA SVOJE MAJKE: Ovako izgledaju ćerke supermodela iz devedesetih! (FOTO)

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Glumica je kosu oblikovala u punđu sa šiškama i visećim pramenovima koji su uokvirivali njeno elegantno našminkano lice. Tačka na "i" raskošne kombinacije bile su dijamantske minđiše.

Tokom odavanja počasti njenoj karijeri glumica se prisetila video kluba koji se otvorio u njenom komšiluku predgrađu Madrida kada je bila dete. Tamo je, prisetila se, iznajmila sve filmove španskog filmskog reditelja Pedra Almodovara.

- Gledala sam, smejala se, plakala i učila. Ne bih bila ovde večeras, gde mi počast odaje Muzej moderne umetnosti, da nisam imala tu privilegiju da radim s briljantnim rediteljima koji su me inspirisali, učili, pomagali mi da rastem kao umetnik i kao osoba. Večeras želim da im se zahvalim, a posebno mom Pedru, rekla je glumica, koja je sa slavnim rediteljem radila na sedam filmova.

Na svečanosti su prikazivani i odlomci iz nekih od filmova koje je glumica snimila, između ostalog i iz filma "Viki Kristina Barselona", koji joj je doneo Oskara za najbolju sporednu ulogu.

Kako se vama dopada ovo izdanje španske glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs