pogledajte

ONE SU MLADE, MODERNE, NEODOLJIVO PODSEĆAJU NA SVOJE MAJKE: Ovako izgledaju ćerke supermodela iz devedesetih! (FOTO)

Ćerke supermodela iz 1990-ih danas su tinejdžerke i odrasle žene, a mnoge od njih postaju prepoznatljiva lica u svetskoj modnoj industriji.

Moda
Autor:
ONE SU MLADE, MODERNE, NEODOLJIVO PODSEĆAJU NA SVOJE MAJKE: Ovako izgledaju ćerke supermodela iz devedesetih! (FOTO)
Kaia Gerber i Lili Rouz-Dep, Foto: Profimedia

Titula „supermodel devedesetih” nosi posebnu draž. U to vreme, modeli Kejt Mos, Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista, Klaudija Šifer i drugi zajedno su stvarali imidž najvećih modnih brendova. Ćerke nekih od njih trenutno idu njihovim stopama – pogledajte kako danas izgledaju.

1. Leni Olumi Klum

Stopama svoje majke, ćerka Hajdi Klum postaje modna zvezda. Leni (17) svoju modnu karijeru razvija u rodnoj Nemačkoj i postaje sve prepoznatljivije modno ime u svetskoj industriji. Zajedno sa Hajdi Klum, već se pojavila na razigranoj naslovnici magazina Vogue, trenutno predstavlja svoju modnu kolekciju pod nazivom About You, a sve češće možemo da je vidimo i na crvenom tepihu, u pratnji mame Hajdi i tate Sila. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama, gde je prati preko milion pratilaca.

2. Lili Mekmenami

Lili Mekmenami je model visoke mode koja je poznata po svom jedinstvenom izgledu, stilu oblačenja i držanju. Kao i njena majka, supermodel Kristen Mekmenami, modnu karijeru je započela skromno – sa 18 godina preselila se u Pariz, gde je radila kao konobarica i polako se probijala u svet visoke mode. Danas se Lili može pohvaliti kampanjama za brendove Louis Vuitton, Fendi, Moschino, Balmain i Kenzo.

3. Lila Grejs Mos

I ćerka Kejt Mos je na dobrom putu da postane supermodel poput svoje majke. Lila Grejs Mos je ćerka Kejt Mos i njenog bivšeg partnera Džefersona Haka. Debitovala je kao model na reviji Miu Miu, a sa Kejt Mos se pojavljuje i na brojnim revijama i fotografisanju. Devetnaestogodišnja Lila već je do sada sarađivala sa mnogim modnim kućama, uključujući Versace, Fendi i Richard Kuinn, a pored manekenstva, u budućnosti želi da se bavi i nekim drugim biznisom u svetu mode.

4. Lili Margaret Brant

Lili Margaret je ćerka legendarnog supermodela Stefani Simor, koja je u istoriju mode ušla zahvaljujući kampanjama za brojne renomirane svetske brendove, kao i tituli Viktorijinog anđela devedesetih godina. Njena ćerke, sedamnaestogodišnja Lili Margaret, svoje ambicije u karijeri razvija samostalno, a svoj život voli da deli na društvenim mrežama sa petnaest hiljada pratilaca. Stefani Simor i suprug Piter Brant u braku su od 1983. godine, a za to vreme su dobili troje dece. Njihov 24-godišnji sin Hari preminuo je ove godine od slučajnog predoziranja lekovima.

5. Kaja Gerber

Sindi Kraford i njen suprug, bivši model Rendi Gerber, imaju dvoje dece – ćerku Kaju i sina Prislija. Dvadesetogodišnja Kaja Gerber započela je karijeru modela sa šesnaest godina i postala jedna od najpoželjnijih medijskih i modnih ličnosti u svojoj prvoj sezoni. Svoju manekensku karijeru i dalje gradi kampanjama za brendove Saint Laurent, Calvin Klein, Celine i Jimmi Choo i naslovnicama najvećih svetskih modnih časopisa.

6. Lili-Rouz Dep

Vanesa Paradi, majka 22-godišnje Lili-Rouz Dep, francuske manekenke, bila je poznata devedesetih godina po svojoj nežnoj, ženstvenoj lepoti, pevačkom talentu i braku sa popularnim glumcem Džonijem Depom. Lili-Rouz je u svet medija ušla kao tinejdžerka, a danas je znamo kao uspešnu glumicu u filmovima Tiha noć, Putnici i Kralj. Pored toga, Lili-Rouz redovno radi sa svojom majkom kao ambasador brenda Šanel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs