to samo ona može!

DŽULIJA ROBERTS JE ZVEZDA KOJA POMERA GRANICE: Pre nekoliko godina došla bosa, sada porazila duplo mlađe od sebe! (FOTO)

Svi pamte simpatično bosonogo pojavljivanje Džulije Roberts na premijeri filma "Money Monster" na Filmskom festivalu u Kanu 2016. godine. Ove godine je ostavila cipele na nogama, ali zbog drugog detalja će je svi upamtiti.

Moda
Autor:
DŽULIJA ROBERTS JE ZVEZDA KOJA POMERA GRANICE: Pre nekoliko godina došla bosa, sada porazila duplo mlađe od sebe! (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Glumica Džulija Roberts (54) se pojavila na projekciji filma "Armageddon Time" u sklopu treće večeri Kanskog festivala i uspostavila totalnu dominaciju na crvenom tepihu.

U savršeno ukrojenom crnom odelu pokazala je zavidnu figuru u 54. godini, a svi su ostali omađijani njenim osmehom od milion dolara. Toliko da su sve golišave lepotice u atraktivnim toaletama pale u drugi plan.

Slavna glumica je pre šest godina bila glavna tema Filmskog festivala u Kanu, kada se nasred crvenog tepiha izula i prošetala potpuno bosonoga. Iako Džulija tada u izjavi medijima u kojoj je objasnila zašto se izula iz cipela nije direktno otkrila razlog, mnogi su ga protumačili kao buntovan potez protiv organizatora festivala.

ALESANDRA AMBROZIO PONELA JE NAJORIGINALNIJU HALJINU U KANU:Nikada ne biste rekli da je uradila OVU plasitčnu operaciju!

Džulija Roberts
foto: Profimedia

"Puno toga se događalo od mojih zglobova prema gore. Nemojmo zaboraviti sve to. Puno vremena i truda uloženo je u ono iznad zglobova. Želim da ostane zabeleženo – izgledala sam lepo sinoć", rekla je Džulija za kanal "Australia’s Sunrise" misleći pritom i na svoju predivnu crnu haljinu Armani Prive koja je takođe zaslužila pažnju.

Simpatičan moment dogodio se i kada je glumica zamolila jednog od zaposlenih na festivalu da joj pridrži cipele što je on rado i učinio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs