kOJOJ BOLJE STOJI?

SVI KAŽU DA JE LEPŠA OD SLAVNOG MODELA:Ćerka Hajdi Klum zablistala na maturi u majčinoj haljini staroj 24. godine!(FOTO)

Ćerka Hajdi Klum nasledila je sjajn osećaj za modu od majke!

Moda
15:14h Autor:
SVI KAŽU DA JE LEPŠA OD SLAVNOG MODELA:Ćerka Hajdi Klum zablistala na maturi u majčinoj haljini staroj 24. godine!(FOTO)
Foto: Profimedia

Svetski top model Hajdi Klum poznata je po tome da uvek savršeno uklapa odevne predmete. Mnogim mladim devojkama je pravi uzor. A njena ćerka, koju krasi neverovatna lepota, veoma uspešno nastavlja tu tradiciju.

Leni Klum je tinejdžerka koja je pre nekoliko dana proslavila maturu. Ali, njen stajling je bio potpuno netipičan. Naime, ova mlada dama odlučila je da za tu priliku obuče kreaciju koju je Hajdi nosila još davne 1998.

Iako je mogla da ponese šta god je poželela, ona je htela da bude u midi haljini bez bretela njene majke. A stajling je upotpunila torbom sa šljokicama i veoma elegantnom, a neprimetnom ogrlicom.

Leni je uveliko krenula da "krči" sebi put u svetu mode, a kako je stalno bila uz Hajdi dok je radila, naglašava da je jedva čekala da napuni 16 godina, kako bi moglla da se bavi modelingom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs