jedna je od najlepših viktorijinih anđela!

ALESANDRA AMBROZIO PONELA JE NAJORIGINALNIJU HALJINU U KANU:Nikada ne biste rekli da je uradila OVU plasitčnu operaciju!

Da li se slažete sa nama?

Moda
Autor:
ALESANDRA AMBROZIO PONELA JE NAJORIGINALNIJU HALJINU U KANU:Nikada ne biste rekli da je uradila OVU plasitčnu operaciju!
Foto: Profimedia

Brazilska manekenka i foto-model Alesandra Ambrozio ponela je u Kanu, za sada, jednu od najneobičnijih kreacija! Transformisala se iz odbojkašice u pavu princezu! Očarala je sve na premijeri filma "Vreme Armagedon"!

Ponela je raskošnu belu haljinu, koja joj je skorz otkrivala leđa. Odevnu kombinaciju upotpunila je rukavicama i vrlo svedenom punđom i šminkom. Ali, svakako je najzanimljivi deo ovog stajlinga gornji deo haljine, zar ne?

Alesandra Ambrozio
foto: Profimedia

Ambrozio je najpoznatija po svojoj saradnji sa modnom kućom "Viktorijas sikret", gde je bila je prvi model linije „PINK“.

Pored modelinga, Alesandra je ambasador Nacionalnog udruženja za borbu protiv multiple skleroze.

Alesandru je sajt namenjen muškarcima AskMen.com proglasio drugom najlepšom ženom 2008. godine.

Alesandra Ambrozio
foto: Profimedia

Međutim, ni ona nije odolela estetskim korekcijama, imala je jednu još kada je bila dete! Naime, Alesandra je uvek bila nesigurna zbog svojih velikih ušiju i sa 11 godina imala je operaciju kako bi povukla svoje uši nazad, ali je nakon 2 godine došlo do komplikacija. Godine 2006. pojavila se u Šouu Tajre Benks, gde je rekla da je operacija bila loše iskustvo i da ju je obeshrabrila od ponovnih pokušaja neke plastične operacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs