NE ŽELI DA KRENE TATINIM STOPAMA

ŠTA SE DEŠAVA SA NAJMLAĐIM SINOM MAJKLA DŽEKSONA:Evo zašto ga nema čitavu deceniju u javnosti i ČIME SE SADA BAVI!(FOTO)

Svi komentarišu da najviše liči na slavnog oca!

Vip priča
Autor:
ŠTA SE DEŠAVA SA NAJMLAĐIM SINOM MAJKLA DŽEKSONA:Evo zašto ga nema čitavu deceniju u javnosti i ČIME SE SADA BAVI!(FOTO)
Foto: Profimedia

Neprikosnoveni kralj poa ijedna od najvećih muzičkih zvezda svih vremena iz sebe je ostavio troje dece - sinove Princa i Bigija i ćerku Paris.

Naime, Bigi je najmlađe dete Majka Džeksona koji se veoma retko pojavljuje u javnosti. Poslednji put je dao izjavu za dokumentarac "Jacksonology: Our Story". Tada je istakao da ne želi da krene očevim stopama.

Bigi nema društvene mreže, trenira borilačke veštine, studira na koledžu "Buckley School", a tokom pandemije osnovao je udruženje "Heal Los Angeles" koje obezbeđuje hranu za sve one u gradu kojima je to potrebno.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Imao je samo sedam godina kada je kralj popa iznenada preminuo 2009. godine. Odgajila ga je baka Ketrin, kao i njegovog brata i sestru.

Javnost je Bigija upoznala kada je imao samo 9 meseci, kada ga je otac pokazao sa terase hotela u Berlinu u kojem je boravio, a postupak su ljudi žestoko osudili, jer se činilo kao da bebu ne drži kako treba, te se činilo da će mu svakog trenutka ispasti iz ruku.

Kako je stariji, najviše podseća na svog oca, komentari su mnogih.

- Ponekad bih išao u tatinu sobu dok se on spremao za neki nastup i gledao ga. Bio je dobar, veoma dobar plesač. Ja ne umem da igram, a ni da pevam. Nisam taj tip koji zna da peva i igra, Kad porastem želim da budem reditelj, jer je zabavno, a i sada snimam kratke filmove kada sam kod kuće sa rođacima i prijateljima. Tata je rekao da je dobro da pratim ono što želim da radim - rekao je Bigi jednom prilikom.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Što je stariji sve više liči na pokojnog oca, primetili su mnogi.

Pre nekoliko meseci napravio je izuzetak, kada se pojavio sa bratom i sestrom na premijeri mjuzikla "MJ: The Musical".

Godinama niko nije znao kako Bigi izgleda dok ga paparaci slučajno nisu uhvatili u Kalabasu u Kaliforniji, a saznalo se da je tamo prošle godine, nakon što je postao punoletan, kupio vilu vrednu 2,6 miliona dolara.

Majkl je Princa i ćerku Paris dobio sa svojoj drugom suprugom, medicinskom sestrom Debi Rouve, dok je najmlađeg Bigija rodila surogat majka. Odgajio ih je sam uz pomoć osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da budu dobro nakon njegove smrti, te je svakom detetu ostavio trećinu svog bogatstva koje je podelio na delove, a poslednji će dobiti kada napune 40 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs