Neverovatno

AMERIKANCI KAŽU DA OVA PEVAČICA (33) IZGLEDA SENZACIONALNO SA 140 KG UTEGNUTIH U BELI KORZET: Da li se slažete? (FOTO)

Amerikom vlada trend gojaznih žena, koje se prikazuju kao izvanredne lepotice. Jedna od predstavnica tog trenda je pevačica Lizo (33)

Star look
Autor:
AMERIKANCI KAŽU DA OVA PEVAČICA (33) IZGLEDA SENZACIONALNO SA 140 KG UTEGNUTIH U BELI KORZET: Da li se slažete? (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Lizo (33) pojavila se na humanitarnom koncertu Kanje Vesta i Drejka u četvrtak veče, držeći za ruku novog muškarca.

Pevačica koja se proslavila svojim pozamašnim oblinama, ovaj put je obukla beli top i bele pantalone, dok je na nogama nosila pele patike sa platformama.

Bujni dekolte naglašavao je uzak top, a mogao se videti i njen stomak kao i noge koje su provirivale ispod providnih pantalona.

Lizo
foto: Profimedia

Lizo je poznata kao žena bez kompleksa, koja svoje telo pokazuje u svim situacijama ne mareći što je izuzetno gojazna.

Tako smo je do sada mogli videti u mrežastoj haljini ispod koje nije nosila ništa sem tangi, ali i na plaži u kupaćem kostimu koji je jedva prekrivao njene grudi.

Na pomenutom koncertu došla je držeći se za ruke sa bivšim telohraniteljom Kim Kardašijan, koji je dao otkaz rijaliti zvezdi dan nakon pljačke u Parizu, gde je Kardašijanka bila vezana i maltretirana.

Strani mediji ovu pevačicu nazivaju senzacionalnom, potencirajući njen izgled kao poželjan. Da li se slažete da ova dama izgleda senzacionalno?

Lizo
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs