Šok

SEKSUALNU ROBINJU TERALI DA IM RODI DETE: Sve agonije Epstajnove maloletne zarobljenice!

Kad je napunila 18 godina, Džefri Epstajn je izgubio interesovanje za nju

Celebrities
Autor:
SEKSUALNU ROBINJU TERALI DA IM RODI DETE: Sve agonije Epstajnove maloletne zarobljenice!
Foto: Profimedia

Gislen Maksvel i Džefri Epstajn su navodno tražili od 15-godišnje „seksualne robinje” da im bude surogat majka. Virdžinija Roberts Đufre, koja tvrdi da ju je Maksvel regrutovao u Epštajnov lanac trgovine seksom kada je bila tinejdžerka, rekla je da su je njih dvoje ne samo terali na seksualne odnose sa muškarcima poput princa Endrua, već su je pitali da im bude surogat majka.

Tokom svedočenja 2016. godine, Virdžinija je tvrdila da su Gislen i Džefri radili kao tim, te da su je prvo angažovali kao "maserku", te da ju je Gislen obučavala za "seksualnu robinju" . Virdžinija je tada imala manje od 18 godina, pa je ušla u lanac seksualnih predatora ali kada je postala punoletna Epstajn je izgubio interesovanje za nju. Tada su je njih dvoje zamolili da im bude surogat.

Virdžinija
foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

2011. godine kontaktirao je FBI, kada su podigli optužnicu protiv Epstajna. Virdžinija je pričala o tome orgijama koje su se dešavale na imanju Džefrija Epstajna na Devičanskim ostrvima, a spomenula je i dolazak bivšeg predsednika Bila Klintona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs