nikola pelc

Nevaljala bogatašica Holivuda: Priča se da je zla, otac joj je prijatelj sa Trampom. Ko je snaja Viktorije Bekam? (FOTO)

Devojka koja je osvojila srce najstarijeg sina porodice Bekam ima zanimljivu biografiju...

Vip priča
Autor:
Nevaljala bogatašica Holivuda: Priča se da je zla, otac joj je prijatelj sa Trampom. Ko je snaja Viktorije Bekam? (FOTO)
Bruklin Bekam i Nikola Pelc, Foto: Profimedia

Verenica Bruklina Bekama, lepa Nikola Pelc, dobila je od Bruklina prsten vredan milione, a Viktorija i Dejvid Bekam su oduševljeni budućom snajom

Verenica Bruklina Bekama započela je vezu s najstarijim sinom porodice Bekam tokom prošle godine, a već početkom 2020 su započeli zajednički život.

Viktorija i Dejvid Bekam nisu mogli da sakriju sreću pošto su najzad mogli i javno da čestitaju svom sinu Bruklinu Bekamu i Nikoli Pelc, na veridbi. Veza koja je započela u oktobru 2019. godine, u januaru je postala javna, da bi u martu već počeli zajednički život u Njujorku.

A sada je veza i ozvaničena vrednim vereničkim prstenom. Kako prenosi strana štampa, venčanje bi trebalo da bude održano idućeg leta i to po jedno na svakoj strani Atlantika.

Dejvid i Viktorija su presrećni. Svesni su da je najzad pronašao devojku koja nije s njim zbog slave i novca. Još uvek je prerano reći datum, ali verovatno će venčanje biti krajem idućeg leta ili početkom jeseni – otkrio je izvor blizak Bekamovima.

Sreću ne krije ni američki milijarder, otac Nikole Pelc, Nelson Pelc, koji je, kada je reč o njegovoj deci, poprilično široke ruke. Na Bar Micvu organizovanu 2016. godine, za svoje sinove blizance, potrošio je više od milion dolara. Zato verovatno neće žaliti koliko će potrošiti na dan iz snova svoje mezimice.

Ko je zapravo buduća gospođa Bekam?

Ali, ko je zapravo buduća gospođa Bekam i koliko ima istine u pričama kako je u društvu, ali i šire, poznata kao ‘zla devojka’, kao i da je njen otac dobar prijatelj s Donaldom Trampom, kao i pokojnim pedofilom Džefrijem Epstinom.

25-godišnja Nikola Pelc najmlađa je od osmoro dece, od toga šestoro sinova i dve ćerke američkog milionera Nelsona Pelca. U intervjuima koje je do sada davala, uvek je isticala kako je u detinjstvu bila muškobanjasta i sanjarila da postane profesionalna igračica hokeja. Ali, ti snovi uskoro su postali zaboravljeni, kada je sa 12 godina upisala časove glume.

– Mislim da je moj otac bio uveren da ću biti u ženskoj hokejaškoj ligi, ali zaljubila sam se u glumu i zamolila mamu da me pusti da glumim – rekla je verenica Bruklina Bekama. Inače ona je već imala kameo ulogu kao 13-godišnjakinja u pop videu Majli Sajrus. Ali, najpoznatija je po ulozi ćerke Marka Valberga u ‘Transformersi: Vreme izumiranja’, a pojavljivala se i u televizijskoj seriji ‘Inhumans’.

Verenica Bruklina Bekama zavela je Džastina Bibera, Anvara Hadida…

Više od karijere, javnost je zabavljala svojim ljubavnim izborima. 2016. godine bila je u vezi s Džastinom Biberom, koji je bio opčinjen s njom. Ali, veza nije predugo potrajala, a već iduće godine snimljena je u zagrljaju današnjeg dečka Dua Lipe i brata Điđi i Bele Hadid, Anvara Hadida. Zajedno su proveli godinu dana, a pošto je snimljen kako se ljubi s Kendal Džener, ljubomorna Nikola Pelc otpratila je s Instagrama njegovu celu porodicu.

Nadimak ‘holivudska nevaljala devojka’ dobila je pošto ju je u jednom intervjuu 2015. spomenula Bela Torn, koja je za Nikolu rekla:

– Ona je u poslu i vrlo je, vrlo zla. Trudim se uvek da budem što dalje od nje. Čak je ni ne pozdravljam. Njena braća i sestra nisu zli kao ona. Samo je ona takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je i taj što je odrasla u bogatstvu i nikada nije morala ni za šta da radi!

S Bruklinom Bekamom upoznala se preko zajedničke prijateljice Sofije Riči, usvojene ćerke pevača Lajonela Ričija, i vezu su započeli u oktobru 2019. Pošto su imali prvi, službeni zajednički izlazak u Los Anđelesu u januaru, zajedno su otišli na parisku Nedelju mode ovog proleća gde ju je Bruklin nazvao ‘ljubavlju svog života‘.

Verenica Bruklina Bekama je po ukusu Viktorije i Dejvida – ukrotila je raspusnog sina

Da se njegov ljubavni izbor itekako svideo njegovim roditeljima, posebno modnoj dizajnerki Viktoriji Bekam, bilo je jasno na proslavi 21. rođendana Bruklina Bekama ovog marta u Kotsvoldsu. Na zabavi je Viktorija sa svojom budućom snajom snimljena kako peva hit Glorije Gejnor ‘I Will Survive’.

Viktorija je navodno jako zahvalna mlađanoj Nikoli jer je smirila njenog sina, koji je bio na najboljem putu da stvori lošu reputaciju zbog konstantnog menjanja devojaka.

Otac Nikole Pelc bavi se investicijama, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 1,3 milijardi funti, pa su za njega Bekamovi s bogatstvom od 370 miliona funti ‘male bebe’. Nelson Pelc ima i dva privatna aviona, svoje je bogatstvo sam stekao, a navodno i ima reputaciju tvrdoglavog čoveka koji ne odustaje od zacrtanog. Pošto je 1962. odustao od fakulteta, svoje bogatstvo je počeo da gradi prodajući smrznutu hranu u Bruklinu, da bi na kraju postao najveći distributer smrznute hrane severoistoka. Za njega kažu kako je ‘čovek s ulice i dobro zna šta masa želi.’

Ko je otac verenice Bruklina Bekama – moćni milioner sa opasnim vezama

77- godišnji Pelc američki je biznismen i investitor, sedi u izvršnom odboru nekih od najvećih američkih marketinških kompanija, partner je u kompaniji Wendy’s Company specijalizovanoj za fast food prehranu. Deoničar je u još nekoliko velikih kompanija poput Legg Mason, Procter & Gamble, Sysco i The Madison Square Garden Company. Ova jevrejska porodica na glasu je u vrlo moćnim krugovima širom SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziovanu večeru na imanju na Floridi došao i predsednik Donald Tramp.

Ali, to nije sve. Navodno je njegov broj telefona nađen među hiljadama ostalih koje su se nalazili u crnoj knjižici Džefrija Epstina, a priča se i da je bio jedan od mogućih investitora koji su želeli da od njega kupe New York Magazine.

Nikola Pelc nasledila lepotu od majke – manekenke Klaudije Pelc

Nelson i njegova supruga, nekadašnja manekenka Klaudija Pelc, koja je zapravo njegova treća supruga i majka njegovih osmoro, od ukupno desetero dece, na glasu su kao osobe koje otpuštaju zaposlene kada i kako im se prohte. 2016. su se našli na sudu kada ih je njihov vozač i šetač pasa Huan Gonzalez tužio jer su mu dali otkaz pošto je, zbog bolesti, uzeo dan bolovanja.

Sa Klaudijom Pelc u braku je od 1985., a njena su strast dijamanti i filantropija. Vlasnici su mega vile u Bedfordu, u državi Njujork, a koja se proteže na 130 hektara. Ima ogromno privatno jezero i vodopad, jato albino paunova koji šetaju slobodno po imanju, dok unutar kuće imaju i pravo klizalište. Veliki ljubitelji umetnina imaju pozamašnu kolekciju slika, među kojima su i dela Renoara, Sezana i Degaa.

Nelson Pelc na posao je jedno vreme odlazio privatnim helikopterom, ali od toga je odustao pošto su ga tužile komšije zbog buke.

– Moja se deca svakog dana dobro izmore i na taj način ih držim podalje od gluposti. Teretana, hokej, zadaci… Preumorni su da bi upali u nevolje. Ne želim da me ikada vide kako hodam s torbom prepunom palica za golf. Želim da vide koliko naporno radim, jer iz toga će najbolje naučiti – izjavio je svojevremeno Pelc.

Nikola Pelc je odrastala sa šestoricom braće

Odrastanje uz šestoricu starije braće za nju je bilo itekako sigurno jer su oni, u većini slučajeva, bili i previše zaštitnički nastrojeni.

– Neki se prema meni odnose više zaštitnički od drugih, ali uvek od njih tražim savete. Uvek ću biti beba u porodici. Najmlađa sam sestra, ali odrastanje s toliko muškaraca u kući moralo je da me očvrsne.

30-godišnji Bred Pelc poznati je hokejaš, tri godine stariji Vilijam u glumačkim je vodama već duže vreme, a tu su i 17-godišnji blizanci Zahari i Gregori, kao i Metju i Britani. Mlada Nikola s roditeljima je izuzetno povezana, što dokazuju brojne fotografije na društvenim mrežama, a majku neretko naziva svojom najboljom prijateljicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs