pogledajte

Vlasnice luksuznog butika iz Njujorka savetuju: 5 koraka do venčanice iz snova! (FOTO)

Svaka žena na svom najvažnijem danu u životu želi da bude najlepša mlada svih vremena!

Moda 09.06.2020. - 18:24h Autor: Stil / Story.rs
Foto: Shutterstock

Kada je reč o planiranju venčanja, ne postoji ništa što toliko izaziva paniku kao potražnja za venčanicom iz snova. Svaka žena na svom najvažnijem danu u životu želi da bude najlepša mlada svih vremena!

 

Uz neiscrpan izbor mogućnosti, prvo što treba da uradite, ali i najteže, jeste da suzite izbor na stil kom težite. Bez ideje o onome šta tražite, potraga za haljinom u kojoj ćete izgovoriti sudbonosno da može da rezultira samo frustracijom i gubljenjem vremena dok isprobavate i stotu venčanicu u nizu.

 

Ko će dati bolje odgovore na sva pitanja mladi kad je tema savršena venčanica nego vlasnici luksuznog butika ovih haljina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings) on

– Najbolje je imati predstavu o onome šta želite pre nego što započnete potragu. To čini proces manje stresnim i olakšaće donošenje konačne odluke – poručuju Žaklin Vord i Ana Majs, vlasnici butika Our Story Bridal iz Njujorka.

 

Evo šta oni savetuju:

 

Iako velika količina fotografija s venčanicama na Pinterestu može u početku da izgleda zastrašujuće, verujte nam – to je pravo mesto da pronađete inspiraciju.

 

Napravite skrivenu tablu sa svim venčanicama koje vam se sviđaju. Nakon toga, ispratite šta sve haljine koje ste sačuvali imaju slično i otkrićete šta vam se zapravo najviše dopada – kakav model volite. Obavezno se pripremite da pokažete omiljene modele kad krenete u salon venčanica ili kod krojačice.

 

Važno je da prethodno imate predstavu i o tome kako će izgledati vaše venčanje: dekoracija, tema, sam prostor…

 

Sve to određuje i stil venčanice koju ćete poneti. Želite li da budete boho kraljica ili pak princeza u luksuznoj haljini?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings) on

Oblik tela

 

Najbolje je da za početak isprobate nekoliko različitih modela, kako biste otkrili onaj koji je najviše vi i koji odgovara vašem obliku tela. Nakon toga ćete se usmeriti na određeni stil.

 

– Ne postoje neka zlatna pravila za ovo. Prepoznaćete koji model najviše odgovara vašem telu kada budete obukli venčanicu koja čini da se osećate lepo i da imate samopouzdanja – kaže Vord.

 

Boja pravi razliku

 

Još jedan element zbog kog ćete se osećati samouvereno jeste boja vaše haljine. Kao što je bitan dizajn za oblik tela, tako je i nijansa materijala važna za vaše ten.

 

– Danas postoji čitav spektar nijansi boja kada su venčanice u pitanju, od krem do nežnoroze. Probajte više različitih nijansi kako biste znali koja najbolje ide uz ton vaše kože.

 

– Obavezno proverite i kako ona za koju se odlučite izgleda na dnevnom svetlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings) on

Ukoliko želite da budete najlepša mlada – budite svoji!

 

Nemojte da zaboravite, vaša savršena venčanica mora da predstavlja vas! Kupovina haljine iz snova je emocionalna odluka. Ipak, zamislite sebe u toj venčanici i u vašem velikom danu.

 

Ukoliko želite da budete najlepša mlada, savetujemo vam da ostanete verni svom stilu, tako ćete manje pogrešiti. Ako nosite minimalističke komade inače, neka i vaša haljina iz snova bude jednostavnih linija bez mnogo detalja. Dobro je u pomoć pozvati prijatelje da vam pomognu u donošenju ove bitne odluke, ali imajte na umu da – nakon što čujete i razmotrite šta imaju da vam kažu – zadnja reč, ipak, mora biti vaša.

 

Kada konačno pronađete svoju venčanicu, sve će biti lakše! Bićete spremniji da lakše kažete i sudbonosno da.

 

Srećna potraga za savršenom haljinom!

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...