SKANDAL TRESE BRITANIJU

ONA JE TRN U OKU KEJT MIDLTON: Šuška se da je ova brineta ljubavnica princa Vilijama! (FOTO)

Bile su nerazdvojne, a sad joj je najveća suparnica

Celebrities
Autor:
ONA JE TRN U OKU KEJT MIDLTON: Šuška se da je ova brineta ljubavnica princa Vilijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Priča da u braku Kejt Midlton i princa Vilijama nije sve kako treba pronela se pre nekoliko godina, a ovih dana ponovo britanski mediji tvrde isto.

Naime, za narušenu bračanu idilu tabloidi krive bivšu manekenku i dugogodišnju blisku prijateljicu Kejt Midlton, Rouz Henberi.

Ona i Kejt su bile veoma bliske sve dok Rouz nije pokušala da se umeša u njen brak i rastavi je od princa Vilijama. Iako je važio za uzornog muža, šuška se da ipak nije uspeo da odoli zgodnoj brineti i da se već godinama tajno sastaje sa njom.

Rouz je postala markiza kada se u 25. godini udala za Dejvida Roksevidža, sedmog markiza od Čolmodeleja. Rodila je troje dece. Pre udaje je radila kao model i to za istu agenciju u kojoj je bila Kejt Mos. Sa Kejt Midlton je bila drugarica 10 godina, kretale su se u istim krugovima, a zajedno se bave i humanitarnim radom. U jeku priče o Vilijamovoj prevari, njih sve su se udaljile.

U poslednjih nekoliko dana ponovo se govori o njenoj i Vilijamovoj aferi, a priče su pogrejane nakon što je njen suprug viđen bez burme na ruci. To je bilo dovoljno da krenu glasine da se njih dvoje razvode, a da je za sve kriv Vilijam.

Navodi se da je pitanje dana kada će biti okončan. Rouz je dobila i nadimak Kamila, po uzoru na Čarlsovu aferu dok je još bio u braku sa Dajanom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs