laura lopez

OVO JE POLUSESTRA PRINČEVA HARIJA I VILIJAMA O KOJOJ SE U JAVNOSTI NIKADA NE GOVORI: Evo zbog čega!

Prinčevi Vilijam i Hari imaju i polusestru i polubrata, ali Laura Parker Bouls ne voli da se provlači po medijima zbog veoma bitnog razloga.

Celebrities
Autor:
OVO JE POLUSESTRA PRINČEVA HARIJA I VILIJAMA O KOJOJ SE U JAVNOSTI NIKADA NE GOVORI: Evo zbog čega!
Foto: Profimedia

Taman kad se pomislilo da smo konačno sve saznali o kraljevskoj proodici, kao po običaju pojavi se u javnosti neka nova priča koja je, kao po nekom nepisanom pravilu, skrivana od javnosti iz raznih razloga.

Primera radi, verujemo da niste znali da prinčevi Vilijam i Hari imaju i polubrata i polusestru. Ipak, o njima se u javnosti retko govori, a za sve to postoji bitan razlog.

Naime, iako je Kamila Parker udajom za Čarlsa postala cenjena dvorska dama, iza sebe ima više nego burnu prošlost. Već je dobro poznato da je vezu sa Čarslom skrivala svih godina kada je on bio sa Dajanom, te da je iz inata nakon što je Čarls otišao na služenje vojnog roka počela da se zabavlja sa svojim tadašnjim suprugom Endruom Parkerom Boulsom sa kojim je dobila dvoje dece - sina Toma i ćerku Lauru.

Kamila Parker i Laura Lopez
foto: Profimedia

Kamila je često zvana "žderačicom muškaraca" a dobila je i nadimak "party animal".

"Za nju stidljivost nije postojala i uvek je bila bez dlake na jeziku. Bila je veoma zabavna i veoma popularna među muškarcima", napisala je Imogen Tejlor koja je u svojoj knjizi otkrila pikanterije iz Kamilinog života.

Brak Kamile i Endrua trajao je od 1973. do 1995. godine, a sa Čarlsom se zvanično pomirila 2005. Pomirenje ljubavnika nije dobro prihvaćeno u britanskoj javnosti, ali par se nije dao omesti, te su se 2005. i venčali.

Navodno su prinčevi Hari i Vilijam dobro prihvatili svoju maćehu, a očigledno su i Kamilina deca prihvatila Čarlsa. Kraljevska porodica ih ne pominje, ali svetla kamera im očigledno nisu jača strana. U stvari, samo kada je u pitanju Laura.

Laura Lopez
foto: Profimedia

Kamilin sin Tom je ugledni restoranski kritičar i pisac i redovno se pojavljuje na britanskoj televiziji. Često se ljutio na paparace koji su ga pratili, ali navikao se na njih.

S druge strane, Laura ih nikada nije prihvatila i glasine i tračevi o njenoj majci i njihovoj porodici pale su joj mnogo teže od Tomu. Tako se i danas, kad god dođe na neki događaj, drži podalje od objektiva.

Takođe, Laura je svojevremeno morala da se odvoji od porodice na neko vreme kako bi je zaštitili od medija i naslovnih strana, što joj je takođe veoma teško palo, ali danas ima svoju porodicu i očigledno je da joj život u anonimnosti odgovara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs