PAZILA JE SVAKI DETALJ

KRALJEVSKI BIOGRAF OTKRIO TAJNU: OVAKO kraljica Elizabeta priprema princa Vilijama za budućeg kralja!


Biograf, kraljevski istoričar i autor bestselera Robert Lejsi ispričao za javnost detalje iz kraljevske porodice

Celebrities
20:24h Autor:
Foto: Profimedia

Kraljevski istoričar Robert Lejsi, autor najprodovanije knjige "Bitka braće" otkrio je ekskluzivno za magazin People kraljičino nasleđe i budućnost princa Vilijama i Kejt Midlton na prestolu.

Naime, nakon što su princ Čarls i princeza Dajana potpisali papire za razvod, kraljica Elizabeta II započela je s novom tradicijom - nedeljne ručkove sa svojim unukom, princom Vilijamom.

kraljica elizabeta i princ Vilijam
foto: Profimedia

- Njegovo ponašanje rezultat je druženja s bakom, kraljicom Elizabetom, koja je intervenisala 1995. kada je braku Vilijamovih roditelja došao kraj', rekao je Robert Lejsi te dodao:

- 13-godišnjak se nalazio na tankom ledu, osećao se kao da je ostavljen sam, a taman je kretao i na elitni Eton Coledž, koji se nalazio s druge strane reke od Vindzora. Zabrinuta za unukovo emocionalno stanje, kraljica je pozvala Villijama da joj se pridruži svaki put kada njegovi prijatelji s koledža za vikend odu kući".

Lejsi je ranije rekao da su ručkovi između kraljice i princa Vilijama, koji je drugi po redu na britanskom prestolu, zapravo ideja princa Filipa.

Princ Filip
foto: Profimedia

- Filipova uloga u formiranju i učenju Vilijama za budućeg kralja bila je od velike važnosti i upravo je njegova bila ideja o zajedničkom ručku. Kad god bi došlo vreme da kraljica započne razgovor sa starijim unukom o onome šta ga sve čeka, Filip bi se izvinio i povukao u svoje odaje, smatrajući da on ne treba tome da prisustvuje.

Upravo zbog toga ne čudi što je Vilijam od bake naučio njenu najpoznatiju uzrečicu - 'nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj".

Nje se drži i danas, zbog čega je u britanskim anketama drugi po popularnosti, odmah iza njenog Visočanstva.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...