rakel velč

BILA JE SEKS SIMBOL ŠEZDESETIH, PA NESTALA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Nekadašnja lepotica danas je neprepoznatljiva! (FOTO)

Po prvi puta nakon dve godine, koliko je izbivala iz javnog života, paparaci su uspeli da fotografišu legendarnu Rakel Velč ispred zgrade Heritage Auctions na Beverli Hilsu.

Star look
Autor:
BILA JE SEKS SIMBOL ŠEZDESETIH, PA NESTALA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Nekadašnja lepotica danas je neprepoznatljiva! (FOTO)
Rakel Velč, Foto: Profimedia

Rakel Velč je svetsku slavu stekla 60-ih godina prošlog veka, i od tada za nju redovno pišu ječi - seks simbol. Danas 81-godišnju glumicu snimili su paparaci na Beverli Hilsu, obučenu u belu majicu, crne pantalone i sandale na platformu, dok je na glavu stavila slamnati šešir.

I dok je na većini fotografija imala zaštitnu masku za lice, zbog čega je paparaci na početku nisu prepoznali, čim je skinula istu, pojavile su se prepoznatljive crte lica.

SPORTSKI DUH BUDUĆE KRALJICE: Kejt Midlton iznenadila stajlingom i veštinama! (FOTO)

Rakel Velč
foto: Profimedia

Iako je nekada žarila i palila Holivudom, godine su učinile svoje, a njen poslednji javni nastup bio je 2019. kada je dala intervju za britanski Sandej Post. U tom intervjuu otkrila je kako nakon decenija slave sada zaista uživa u životu daleko od očiju znatiželjne javnosti. Ali, ne krije da joj je drago kada je prepoznaju.

MEGAN MARKL U JAVNOSTI PRVI PUT OD POROĐAJA: Već joj se smeši novi nadimak - bahata vojvotkinja! (FOTO)

Rakel Velč
foto: Profimedia

'To je lepše nego da te ne prepoznaju. Tokom cele svoje karijere bila sam 'primećena', baš poput svih drugih glumaca i glumica, zato sam zahvalna što javnost i dalje zanima gde sam i šta radim', priznala je jednom.

Ova dobitnica Zlatnog globusa, koja je snimila mnogobrojne filmove, poznata je i po svojim javnim romansama, ali i čak četiri propala braka, zbog čega je često punila novinske naslove. Bila je u braku s Džejmsom Vestlijem Velčom, producentom Patrikom Kurtison, suprug joj je bio reditelj Andre Vejnfild, ali i glumac Riči Palmer.

OŠTAR JEZIK JE SKUPO KOŠTAO, ZBOG NESMOTRENE GREŠKE LEKARA IZGUBILA ŽIVOT: Životna priča najkontroverznije plavuše! FOTO

1 / 3 Foto: Profimedia

Rođena u Čikagu kao Džo Rakel Tejada, nakon razvoda od Palmera 2008. uživala je u samačkom životu. 'Obožavam muškarce i obožavam biti u njihovom društvu, ali s druge sam strane previše nezavisna. Želim da imam vezu, ali, iskreno, teško je pronaći zanimljive ljude u mojim godinama.'

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Rakel Velč