pogledajte

HELENA (52) SE SKINULA DA POKAŽE TELO ZRELE ŽENE: Dobro možeš da izgledaš i bez plastičnih operacija! (FOTO)

Poznata 52-godišnja manekenka Helena Kristensen objavila je niz fotografija sa snimanja, na kojima je u crnim kompletima donjeg veša, u tangama od čipke i providnog tila.

Star look
Autor:
HELENA (52) SE SKINULA DA POKAŽE TELO ZRELE ŽENE: Dobro možeš da izgledaš i bez plastičnih operacija! (FOTO)
Helena Kristensen, Foto: Profimedia

Ona jeste pokazala zavidnu liniju, ali izazovne fotografije slavne lepotice, koja je nekada bila jedan od Viktorijinih anđela, izazvale su i oduševljenje ali i kritike onih koji je prate na Instagramu.

"Predivna žena, a bez plastičnih operacija", "Tvoja lepota je čista umetnost", "Zadivljujuće", "Kada bi svi ovako starili", "Koliko si predivna žena", "Izgledaš neverovatno", "Živa vatra", "Istinska, prirodna lepotica", samo su neki od hiljade i hiljade komplimenata koje je dobila. S druge strane bilo je i mnogo kritika - publika joj zamera da preteruje sa golišavim fotografijama i da joj to ne treba u svetlu njene blistave karijere. "Zašto si počela da se skidaš pod stare dane?", "Supermodel? Pre će biti superstriptizeta", "Izgledaš savršeno, ali čemu stalno potenciranje golotinje?", samo su neki od komentara u tom maniru.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs