Srećna i nasmejana

MEGAN MARKL U JAVNOSTI PRVI PUT OD POROĐAJA: Već joj se smeši novi nadimak - bahata vojvotkinja! (FOTO)

Megan Markl pojavila se danas u Njujorku u pratnji supruga Harija

Šuška se
Autor:
MEGAN MARKL U JAVNOSTI PRVI PUT OD POROĐAJA: Već joj se smeši novi nadimak - bahata vojvotkinja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl (40) blistala je "okićena" dijamantima vrednim preko 350.000 evra, dok je šetala ulicama Njujorka držeći za ruku supruga Harija.

Vojvotkinja od Saseksa, koja trenutno živi u vili vrednoj 14 miliona dolara u Kaliforniji, pridružila se jutros vojvodi tokom službenih dužnosti.

I dok je na sebi imala crnu odeću, poslovnog kroja, nosila je zapanjujuću količinu nakita, uključujući verenički prsten od oko 370.000 evra, sat princeze Dajane vredan oko 21.000 evra, ali i novi, roze prsten za koji se veruje da je napravljen od "dijamanata sa Bliskog istoka."

Megan Markl
foto: Profimedia

Šuška se da ovaj prsten košta 62.000 dolara, te da je dar misterioznog donatora sa Bliskog istoka. Suprotno ovoj tvrdnji, kruži i priča kako ovaj prsten nema veze sa Bliskim istokom, te da košta samo 525 dolara te da mu je simbol "osnaživanje žena."

Bilo kako bilo, revoltirani stanovnici Velike Britanije uveliko smišljaju novi nadimak dobegloj vojvotkinji - bahata vojvotkinja ili vojvotkinja od dijamanata!

Strani mediji prenose kako je par obukao odeću mračnih boja, te da su se uprkos toplom vremenu obukli kao da je napolju minus. Vojvoda i vojvotkinja su obišli memorijalni centar posvećen 11 septembru, a u Njujorku će ostati do kraja nedelje.

Decu, dvogodišnjeg sina Arčija i dvomesečnu bebu Lilibet, ostavili su u Kaliforniji.

Megan Markl
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs