Zavodnica

ZAVELA MONAHA, RODILA MU SINA, PA GA OSTAVILA: Čak se i ljubavnik žalio da je i njega iskoristila!

Vatrena Ivana svoje "ispade" pripisuje jakom temperamentu. Kako sada živi Ivana Žigon (52)?

Celebrities
17:44h Autor:
ZAVELA MONAHA, RODILA MU SINA, PA GA OSTAVILA: Čak se i ljubavnik žalio da je i njega iskoristila!
Foto: ATA Images

Ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon,Ivana Žigon, potpuno se povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna. Ipak, ono što je i dan danas interesantno jeste ljubavni život Ivane Žigon koji je poput nekakvog filma ili čak latinoameričke sapunice.

Glumica se na Vidovdan davne 2006. godine udala za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio taj sveti poziv. Razlika u godina, koja je veća od decenije između njih, nije im smetala, ali su se ipak razišli nakon pet godina braka. Ivana je vešto krila da se razvela, što joj je pošlo za rukom da čak tri godine drži javnost u neznanju.

Ivana Žigon
foto: Kurir/Ana Paunković

Ljubavni život Ivane Žigon, kao što to biva kada su velike ljubavi u pitanjum doživeo je obrt, sudeći po tome da se sa mlađim, bivšim monahom pomirila 2016. godine. Međutim, tada je glumica doživela veliki skandal.

Kako su mediji pisali, ona je bila dve godine u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram Alena Ademovića. Takođe pričalo se da je Ivana zbog čuvenog muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski, koji se zbog nje odrekao manastirskog života.

Ipak, glumica nije Ademovića predstavila javnosti, što je bio razlog za krah njihove navodne veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala, piše Story.rs

Ivana je sada napravila u porodičnoj kući legat posvećen majci, glumici Jeleni Jovanović Žigon, kao i pradedi Mitru Martinoviću..

Kliko vas je majčinstvo promenilo?

"Tek sad shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Sve što sam u životu uradila bilo mi je mnogo lakše nego materinstvo, jer je u današnje vreme teško biti majka. Da osposobiš dete da opstane, kao što svaka lavica u prirodi osposobi svoje mladunce. To je danas nemoguća misija. I drugo, Stevo jeste Lav, ali ja sam Vodolija. Teši me jedino što je moja era u punom jeku."

Kakav odnos imate s bivšim suprugom?

- Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

Imate li novu ljubav?

- Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs