TONI BENET

ON VIŠE NIJE STARI TONI! DEPRIMIRAN JE ZBOG BOLESTI: Zbog ovih paparaco fotki slavnog muzičara svi su ZABRINUTI! (FOTO)

Slavni muzičar se već neko vreme bori s Ajchajmerovom bolešću, ali se ne predaje i nedavno je objavio album i srušio rekord.

Celebrities
Autor:
ON VIŠE NIJE STARI TONI! DEPRIMIRAN JE ZBOG BOLESTI: Zbog ovih paparaco fotki slavnog muzičara svi su ZABRINUTI! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki pevač Toni Benet (95) nedavno je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najstariji izvođač u istoriji koji je objavio novi album, a sada su ga fotografi uslikali kako uživa na klupi u Central parku u Njujorku.

Legendarni muzičar bio je u društvu svoje supruge Suzan Krou (55), koja je u jednom intervjuu pre par meseci otkrila da Toni boluje od Alchajmerobve bolesti. Vest o njegovoj borbi tada je sve šokirala jer je Toni nekoliko godina radio na više projekata, te ništa nije ukazivalo na bolest.

Zabrinutost fanova slavnog muzičara kulminirala je zbog novih paparaco fotografija jer Toni na njima izgleda umorno i tužno.

Toni Benet
foto: Profimedia

Međutim, svi se slažu da se dobro drži s obzirom na bolest i godine.

Njegova supruga Suzan u emotivnom je intervjuu ispričala sve što se događalo poslednjih godina te da joj suprug nedostaje.

"On više nije stari Toni. Jako mi nedostaje u mnogo čemu. Ipak, dok peva, vidi se da je to onaj Toni kakvog poznajem.Srećom, prepoznaje mene i decu. Zna sve detalje o nama i to me teši. Znate, svake večeri kada legnemo u krevet kaže mi da me voli. Isto uradi i svako jutro čim se probudi. Ipak, teško je i njemu i deprimiran je zbog bolesti. Ne želi da bude zbunjen kao što sada ponekad je, ali bori se", ispričala je tada Tonijeva supruga.

Toni Benet
foto: Profimedia

Dodala je kako je upravo porodični neurohirurg preporučio da se i dalje bavi pevanjem, jer muzika pozitivno utiče na njegovo zdravlje.

Da pdosetimo, Benet je kod lekara otišao 2016. godine kada je počeo zaboravljati imena svojih kolega.

Neurolog iz bolnice u Njujorku dijagnostifikovao je Alchajmerovu bolest, a srećom zasad nije u fizičkim bolovima, kako je potvrdila i njegova supruga.

"Čak i vežba do pet puta nedeljno. Dva puta nedeljno peva s pijanistom koji dolazi kod nas kući, ispričala je Susan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs