podelio u emisiji

PRINCEZA ŠARLOT I PRINC DŽORDŽ SE OKO OVOGA UJUTRU SPOREČKAJU: Princ Vilijam otkrio kako izgledaju praznici u palati!

Uoči proslave katoličkog Božića, Vojvoda od Kembridža otkrio porodične detalje

Celebrities
Autor:
PRINCEZA ŠARLOT I PRINC DŽORDŽ SE OKO OVOGA UJUTRU SPOREČKAJU: Princ Vilijam otkrio kako izgledaju praznici u palati!
Foto: Profimedia

Princ Vilijam u posebnoj božićnoj epizodi Apple Fitness+ serije 'Time to Walk', koja se premijerno prikazuje danas, podelio je između ostalog i neočekivani jutarnji ritual svoje porodice i otkrio kako izgledaju tipična jutra s troje mališana u Kensingtonskoj palati.

"Uglavnom ujutru izbija velika svađa između Šarlot i Džordža oko toga koja će pesma da svira tada. I moram postaviti pravila da jedan dan bira jedno, a drugi dan je na redu neko drugi. Dakle, Džordž dobija svoj izbor, a zatim Šarlot. Takva je želja za muzikom', kaže budući britanski kral.

On je takođe otkrio koja pesma je najveći hit u njihovom domu.

'Jedna od pesama koje deca trenutno obožavaju je Šakirina Waka Waka'. To naravno uključuje puno plesa. A puno je i odevnih kombinacija', kaže princ Vilijam.

Takođe, otkriva da Šarlot svaku priliku koristi da pokaže svoje plesno umeće jer već neko vreme pohađa časove baleta.

Princ Džordž, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

" Šarlot najviše trči po kuhinji u svojim haljinama i opremi za balet. Potpuno poludi s Luisom koji je prati svuda okolo pokušavajući da uradi isto. To je stvarno srećan trenutak u kojem deca jednostavno uživaju u plesu, igranju i pevanju', kaže ponosni tata.

Princ je također otkrio tri svoje omiljene pesme, ali i objasnio zašto su mu važne.

Osim Šakirine pjesme 'Waka Waka', koju obožavaju njegova deca, izdvojio je i davni hit Tine Turner 'The Best', za koji kaže da ga je njegova mama, princeza Dajana, puštala u auto0mobilu kako bi olakšala njemu i bratu, princu, Harriju, povratak u školu.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

'Pevali smo i slušali muziku automobilu sve do ulaska u školu. I tako bi zaboravili na stvarnost i da se stvarno vraćamo u školu jer ste pre toga potpuno izgubljeni u pesmama. Poželećete da je ponovo svirate samo da održite taj porodični trenutak', prisetio je detinjstva.

Otkrio je i koju pesmu danas voli da pušta kako bi se razbudio, a reč je o hevi metal hitu 'Thunderstruck' australijskog benda AD/DC.

'Moram da kažem da kad sam je prvi put pustio, a čuo sam je milion puta, pomislio sam: 'Pa, ovo je prilično teško za ponedeljak ujutro.' Ali sada, kada je slušam osećam da je to najbolji lek za ponedjelak ujutro. Apsolutno te razbudi, započneš radnu nedelju u najboljem mogućem raspoloženju i osećaš kao da možeš podneti sve i svakoga', završava princ.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs