saznajte više

UDVARAO JOJ SE PRINC VILIJAM,ULOGA U FILMU BELEŽNICA JOJ JE UMAKLA:Zanimljive činjenice o Britni Spirs koje niste znali!

Britni Spirs ovih dana ponovo se spominje u medijima zbog toga što je konačno ukinuto starateljstvo koje je pre 13 godina dodeljeno njenom ocu.

Vip priča
Autor:
UDVARAO JOJ SE PRINC VILIJAM,ULOGA U FILMU BELEŽNICA JOJ JE UMAKLA:Zanimljive činjenice o Britni Spirs koje niste znali!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

Popularna Britni nije krila svoje oduševljenje ovakvim ishodom, a današnji datum je važan za nju iz još jednog razloga – to je godišnjica trenutka kada je postala najmlađa pevačica sa zvezdom na Holivudskoj stazi slavnih.

Naime, Britni je 17. novembra 2003. godine dobila zvezdu, tada 2.242 po redu, pred dve hiljade fanova koji su oduševljeno vrištali. Sve ovo desilo se dan nakon zanimljivog nastupa na Američkim muzičkim nagradama, a dan pre nego što je njen album In the Zone stigao u prodavnice.

U ime ove godišnjice, donosimo vam i nekoliko zanimljivosti o Britni koje verovatno niste znali.

Bila je na audiciji za film Beležnica

Britni je igrala glavnu ulogu u filmu Raskršće autorke Šonde Rajms. Nakon toga, odlučila se da ode na audiciju za film Beležnica. Kao što znate, tu ulogu dobila je Rejčel Mekadams, i to zbog velikog emotivnog raspona i asertivnosti, ali Rajan Gosling je izjavio kako je i sama Britni bila odlična na audiciji, samo je Rejčel ipak bila bolja.

Umalo da započne vezu sa princom Vilijamom

Po sopstvenim rečima, Britni se početkom dvehiljaditih godina dopisivala sa princom Vilijamom preko imejla, ali se nikada nisu zapravo našli uživo. Kaže da je delovalo kao da bi mogli da započnu vezu, ali kada su se dogovorili da se nađu, on se nije pojavio. Izjavila je kako nije sve bilo toliko senzacionalno kako su mediji predstavili i da se to jednostavno nije odigralo kako je očekivala, ali da je to u prošlosti.

Sama je osmislila spot za pesmu …Baby One More Time

Prvobitna ideja za spot Najdžela Dika bila je da Britni izađe iz svemirskog broda i krene da igra na površini Marsa, što se njoj uopšte nije dopalo. Želela je scenu inspirisanu filmom Briljantin, gde gomila učenika igra u školi. Reditelj i studio pristali su na to jer su verovali da ona bolje zna šta će se dopasti tinejdžerima i to im se isplatilo.

Njena ideja su bile i školske uniforme, jer su kostimi prvobitno zamišljeni kao obične majice i farmerke. Ideja za taj prvi spot na kraju je ipak na neki način realizovana u videu za pesmu Oops!… I Did It Again, koji je takođe režirao Dik.

Njen spot za pesmu Do Somethin’ zabranjen je u Francuskoj

Kada čujete da je neki spot zabranjen, verovatno prvo pomislite da sadrži nasilje, scene seksa ili nešto slično, međutim to ovde nije slučaj. Glavni „krivac“ za kontroverzu oko spota je tapacirung koji se nalazio u vozilu korišćenom u spotu.

Naime, on je imao šaru veoma sličnu jednom čuvenom dizajnu modne kuće Louis Vuitton i oni su tužili izdavačku kuću Sony BMG. Sve je rešeno plaćanjem kazne i zabranom emitovanja spota u Francuskoj, a kasnija verzija više nema tu šaru u kolima.

Las Vegas ima „Dan Britni Spirs“

Las Vegas je u jednom trenutku imao reputaciju mesta na koje dolaze starije zvezde kako bi mogle da imaju nastupe a da se ne umaraju puno putovanjem, ali je Britni to promenila. Ona je 2013 godine napravila visokobudžetni šou koji je obuhvatao vatreni spektakl, akrobacije, ogromne točkove za hrčke i puno toga bizarnog. To je privuklo mlađu publiku i predstavilo svojevresni presedan.

Od tada, u Las Vegas dolaze i mlađe zvezde koje privlače veliki broj fanova, a ovaj grad nije zaboravio Britni. Proglasili su 5. novembar „Danom Britni Spirs“ i dali su joj ključeve grada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs