NIKOL ŠERZINGER

KRILA JE DA BOLUJE OD BULIMIJE, MENADŽER JE NAŠAO U NESVESTI: Najmračniji period života uništio joj je karijeru!

Američka pevačica Nikol Šerzinger nije imala lak životni put, a sada je otkrila detalje o bolesti koja ju sprečavala da još više napreduje.

Vip priča
Autor:
KRILA JE DA BOLUJE OD BULIMIJE, MENADŽER JE NAŠAO U NESVESTI: Najmračniji period života uništio joj je karijeru!
Foto: Profimedia

Dok je studirala Nikol Šerzinger (43) je radila razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

Pevačica je progovorila o najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je uništio karijeru.

Mnogi nisu znali da se pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi "The Pussycat Dolls" u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa bolešću - bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani.

Nikol je odlučila da problem krije od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među devojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste.

Jednom prilikom je za britanski časopis izjavila da je to bio najgori period u njenom životu i da joj je karijera bila uništena.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Osim toga, Nikol je istakla da se saoseća sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima, koji se vrlo brzo uvuku u misli i dobiju svu moć nad vašim životom.

- Bulimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u grupi "The Pussycat Dolls". Jednom me je čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu - ispričala je atraktivna Nikol i dodala:

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

- Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila. Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene .

Prisiljavanjem na povraćanje ili upotrebom laksativa, osoba zaista izbacuje ono što je pojela, a to predstavlja bulimiju. Slično kao i kod anoreksije, obrazac "pročišćavanja", obolele osobe mogu sprovoditi preteranim vežbanjem i izgladnjivanjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs