natalija imbrulja

SVI SU JE VOLELI, ALI TERET SLAVE NIJE MOGLA IZDRŽATI! BOLOVALA JE OD AGORAFOBIJE: A onda je postala majka u 44. godini

Slavna pevačica Natali Imbrulja čiji smo hit pevali 90-ih godina, postala je majka u petoj deceniji života pre tri godine, a danas živi miran život daleko od medija

Vip priča
Autor:
SVI SU JE VOLELI, ALI TERET SLAVE NIJE MOGLA IZDRŽATI! BOLOVALA JE OD AGORAFOBIJE: A onda je postala majka u 44. godini
Foto: Profimedia

Čuvena pevačica Natalija Imbrulja danas je napunila je 47 godina, pre dve decenije stekla je svetsku popularnost singlom "Tron" koji je bio jedan od najuspešnijih svih vremena, prodat u više od četiri miliona primeraka.

Natalija danas živi mirnim životom, u 2019. godini postala je mama, a kako je jednom prilikom izjavila teško se nosila sa teretom iznenadne slave.

Natalija Imbrulja
foto: Profimedia

Natali Imbrulja je pre tri godina uz pomoć donora dobila sina Maksa Valentajna o čemu je obavestila i brojne pratioce na Instagramu, gde je dobila pregršt čestitki.

Natalija Imbrulja
foto: Profimedia

Pevačica je rođena u Sidneju 4. februara, australijsko-britanskog porekla, MTV ju je proglasio najboljim novim izvođačem, a onda su usledile i tri nominacije za Gremija. Debitanski album koji je prodat u sedam miliona primeraka, doneo joj je i "Brit" nagradu i "Bilbord muzičko" priznanje.

-Mislim da nisam mogla da prođem kroz teže iskustvo od pisanja drugog albuma, posle te pesme", rekla je jednom prilikom pevačica na račun singla koji ju je vinuo u zvezde.

Kada joj je "Torn" doneo ugovor za album, Natali je imala samo 22 godine.

"Bilo je jako čudno. Morala sam da se krijem", ispričala je pevačica za "Sydney Morning Herald".

"Svi su me pitali kako ide rad na albumu, a ja nisam želela da znam. Bila sam uspešna, bogata i užasno nesrećna", ispričala je Natali koja je tokom tog perioda patila od anksioznosti i agorafobije.

"Torn" je u njenom izvođenju zapravo bio obrada pesme rok benda Ednaswap i postala je deo njenog prvog albuma "Left of the Middle". Album je prodat u sedam miliona primeraka i važi za najprodavaniji debi album neke pop/rok/alternativne muzičarke.

Natalija Imbrulja
foto: Profimedia

Drugi album "White Lillies Island" nije primljen sa takvim entuzijazmom i prodat je u samo milion primeraka, dok je izdavačka kuća odbila da objavi njen treći album zato što "nije bio prilagođen radijskoj publici".

Ipak, kasnije je Imbrulja objavila još tri albuma, pojavila se u nekoliko filmova i bila deo žirija talent šoua "X faktor" u Velikoj Britaniji i Australiji.

Muzička zvezda bila je u braku sa Danijelom Džonsom, frontmenom australijske grupe "Silver chair", a njena sestra pevačica Laura Imbrulja takođe se bavi muzikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs