FOTO

SA OPERACIJSKOG STOLA, DOŠLA PRAVO NA CRVENI TEPIH I SVI MISLE DA NIJE NORMALNA: Bizarnije od ovog ne može!

I čim pomislimo da Kejti Prajs ne može više da nas iznenadi svojim bizarnim ponašanjem, ona uradi još nešto što nas ostavi bez teksta

Star look
Autor:
SA OPERACIJSKOG STOLA, DOŠLA PRAVO NA CRVENI TEPIH I SVI MISLE DA NIJE NORMALNA: Bizarnije od ovog ne može!
Foto: Profimedia

Kejti Prajs (43) je model, ali pre svega rijaliti zvezda. Majka je petoro dece, pored sebe trenutno ima novog dečka/verenika koji je prati u stopu i koristi njenu slavu, dok ona pažnju pribavlja bizarnim ponašanjem.

Juče se pojavila na crvenom tepihu, samo jedan dan od kako je došla iz Belgije gde je boravila na klinici za estetsku hirurgiju.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Sa zavojima na glavi i jakom šminkom na licu, Kejti je pratila sina Harvija (19) na događaju na kojem je on dobio prestižnu nagradu.

Kejti je poznata po svojim bezbrojnim ekstetskim zahvatima. Iako lekari u Velikoj Britaniji odbijaju da je operišu, ona nastavlja sa korekcijama u drugim zemljama.

Tako je upravo došla iz Belgije gde se podvrgla podizanju obrva i očnih kapaka, a lice i glava su joj bili uvijeni u zavoje i sa teškim podlivima.

"Znam da treba da se odmaram, ali ovde sam sa Harvijem," rekla je Kejti.

Pored ovih operacija, rijaliti zvezda želi uskoro da otputuje u Tursku kako bi popravila rad prethodnih hirurga koji su joj ubacili implante u zadnjicu.

Kejti Prajs
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs