BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU SVETA, A SVI MOMCI SU JE VARALI I OSTAVLJALI: Sreću konačno pronašla kraj 7 godina mlađeg! (FOTO)

Zavodila je najbolje frajere, ni jedan je nije iskreno voleo

Ljubav i zavođenje
Autor:
VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU SVETA, A SVI MOMCI SU JE VARALI I OSTAVLJALI: Sreću konačno pronašla kraj 7 godina mlađeg! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako mislite da ne postoji muškarac koji bi prevario i ostavio Nikol Šerzinger, istina je drugačija. Iako važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na svetu, ona nije uvek imala sreće u ljubavi. Kako je i sama priznala, njeno srce je mnogo puta bilo slomljeno, a čini se da je nakon duge potrage konačno uspela da pronađe onog pravog.

Iako je pomisliti da lepim i zgodnim ženama ide sve od ruke. Međutim, istina je da su i one kao i sve druge, a retko se dešavalo da i njima srce nije slomljeno, barem jedanput.

Slavna pevačica i nekadašnja članica "The Pussycat dolls" danas konačno pored sebe ima pravog muškarca koji je voli kako zaslužuje. Nikol i bivši ragbista Tom Evans (36) trenutno odmaraju u Italiji gde je ona proslavila svoj 43. rođendan.

Tom je podelio fotografije i snimke sa Nikol i čestitao joj rođendan romantičnom posvetom.

"Nadam se da je tvoj rođendan bio lep i pun ljubavi kao što si ti. Toliko te volim", napisao je bivši sportista.

ONA IMA 24, ON 68, I UPRAVO SU SE VERILI: Svi govore da je s njim zbog novca, ali ona tvrdi da želi samo jedno! (FOTO)

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30). Ušli su u ljubavni odnos krajem 2015, a potvrdili su da su zajdno tek krajem januara 2016. godine. iako nisu hteli da otkrivaju detalje.

Raskid je usledio 2019. godine, i navodno je pevačica ta koja je prekinula jer teniser nije želeo ozbiljniju vezu sa njom.

"Volela sam te i u tvojim najmračnijim trenucima", svojevremeno je Nikol napisala na svom Instagramu. Kasnije se šuškalo da je Bugarin imao i problema s vernošću te da ju je varao na svakom koraku.

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

TE NOĆI, GLUMICI SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Živela je burno, skandali je pratili, a onda je upoznala njega! (FOTO)

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom.

Srećom, Nikol je danas našla sreću pored osobe kojoj je "numero uno" u svakom pogledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs