Neverovatno

Pevačica objavila video. Obožavaoci se raspametili: Da li ovo radiš i u spavaćoj sobi? (VIDEO)

Pevačica se postarala da svi vide kako njih dvoje dobro izgledaju

Star look
Autor:
Pevačica objavila video. Obožavaoci se raspametili: Da li ovo radiš i u spavaćoj sobi? (VIDEO)
Foto: Profimedia

Nikol Šerzinger (42) je na Instagramu objavila video u kojem vežba s dečkom Tomom Evansom (35), a njeni obožavaoci ne ne mogu da se odluče ko od njih dvoje bolje izgleda.

Pevačica i igrač ragbija su poznati kao veliki ljubitelji aktivnog vežbanja i često na društvenim mrežama objavljuju fotografije i video zapise zajedničkih treninga, gde ponosno pokazuju isklesana tela.

Nikol je u jednoj od poslednjih objava na Instagramu pokazala neke od novih vežbi koje su uklopili u svoju rutinu i zahvaljujući kojima imaju mišić do mišića. Pevačica na snimku na sebi ima uske helanke i sportski grudnjak, a 35-godišnji Tom je pokazao goli torzo.

foto: Profimedia

"Kako ste snažni, ovo je preslatko", "Radite li ovo i u spavaćoj sobi", "Vi ste najlepši i najslađi par", "Savršeni ste zajedno, ne mogu verovati da tako izgledate", "Trebam i ja početi ove vežbe", "Tako to izgleda kada muškarac voli ženu", "Uspeli ste me rasplakati", samo su neke od hiljadu poruka koje su dobili u komentarima.

Par je u vezi manje od godinu dana, a sve su glasnija šuškanja kako pevačica navodno želi osnovati porodicu i da zato namerava da kupi zajedničku nekretninu u Londonu, a viđeni su kako razgledavaju i one u Los Anđelesu. Upoznali su se u septembru prošle godine na snimanju jednog talent šoua u SAD-u u kojem je Nikol bila član žirija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs