Eni napokon zadovoljna

HRVATSKA MISICA VEĆ 4 GODINE MENJA IZGLED U ŽELJI DA POSTANE SAVRŠENA: Verenik veruje u mene, zna da sam umerena! VIDEO

Operisala je grudi, nos, podigla oči, jagodice, usne...

Celebrities
13:21h Autor:
HRVATSKA MISICA VEĆ 4 GODINE MENJA IZGLED U ŽELJI DA POSTANE SAVRŠENA: Verenik veruje u mene, zna da sam umerena! VIDEO
Foto: Printscreen/Facebook/Žena.hr

Hrvatska Mis 2017. godine, Eni Šukunda je svoju transformaciju započela pre 4 godine, nakon što je proglašena najlepšom.

Cela Hrvatska bruji o tome kako je Eni bila na nebrojeno operacija kako bi promenila svoj izgled, a ova mlada žena to ne krije:

"Pre par godina sam u Hrvatskoj operisala nos, ali to je zvršilo devijacijom. Zbog toga sam otišla u Istanbul kako bih ispravila to. Napravila sam i neki srednji fejslifting koji se preporučuje mladim ženama i ženama srednje dobi za zatezanje crta lica. Podigla sam obraze, napravila mačje oči i uradila podizanje usne.

Htela sam da vratim crte lica koje sam imala u mladosti. Radi pušenja, teške šminke i načina života, lice se opusti, a jedina pomoć je fejslifting," objasnila je ona, a prenosi Dnevnik.hr.

Za očigledno punije usne kaže da su prirodne:

"Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom što je prirodno, tako da moja puna usta koja svi ističu, su moja usta'', tvrdi.

Na pitanje novinara da li je sada napokon zadovoljna svojim izgledom, ona kaže da jeste: "Doktor mi je rekao: Eni, ne želim da te vidim narednih 10 godina!"

Savet onima koji se plaše reakcije javnosti na njihov novi izgled, Eni kaže:

''Trebamo prihvatiti da nemamo svi ista merila lepote, da nemamo svi ista mišljenja, uvaži to, ali sačuvat svoje. Ići svojim putem i napraviti ono što ti misliš da je ispravno, na kraju ipak se radi o tebi, a ne o drugima'', zaključila je.

Eni je već 13 godina verena, i nakon svih operacija planira svadbu: "Moj verenik veruje da sam ja umerena."

Sada planira da prestane sa operacijama, jer napokon izgleda onako kako želi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs