Taština ne bira pol

ZBOG BOTOKSA OČI MU "PALE", VIŠE NE MOŽE NI DA SE NASMEJE: Umesto da se podmladi, muzičar (61) dodatno ostario! (FOTO)

Sajmon Kauel (61) ima mladu ženu, dete, uspešnu karijeru i to mu nije bilo dovoljno - hteo je da ima i večnu mladost

Star look
10:55h Autor:
ZBOG BOTOKSA OČI MU "PALE", VIŠE NE MOŽE NI DA SE NASMEJE: Umesto da se podmladi, muzičar (61) dodatno ostario! (FOTO)
Foto: Profimedia

Godine stavljanja botoksa u obraze i vilici, kao i česti liftinzi lica, učinile su svoje, pa Sajmon Kauel (61) "stalno izgleda tužno", kažu stručnjaci za estetsku hirurgiju.

Ranije fotografije pokazuju da je nekada imao bore smejalicu oko očiju, koje se, doduše i sada naziru, ali oči su mu trajno "pale" i stalno izgleda tužno. Ustima se možda i smeje, ali oči su nepomične.

Doktor Aleks Karidis rekao je u TV šou o estetskim zahvatima poznatih da je Kauel počeo izgledati starije od svojih stvarnih godina već u svojim srednjim tridesetima, piše Mirror.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

"Oko linije vilice vidite da se javlja neko presavijanje i nabiranje, to je prirodni proces starenja", rekao je pokazujuće Simonove stare fotografije.

Karidis pretpostavlja da je zvezda zahvatima pokušala ukloniti bilo kakvu prirodnu opuštenost koja se javlja u obrazima, ali očigledno nije stao kad je trebalo.

"Možete preterati s tim stvarima i vaše lice može izgledati preširoko i neprirodno", rekao je pokazujući Kauelovu fotografiju od pre pet godina.

Ispitujući fotografiju muzičkog mogula iz 2006. godine, dr Sara Tonks dodala je: "S 46 godina na njegovom čelu nema linija. Ni jedan redak. Dakle, ili je imao život bez stresa ili je tamo neki botoks. Definitivno nije imao život bez stresa. Nakon što je nastavio stavljati botoks, do 2012. njegove su obrve počele padati."

Dodala je da je Kauel verovatno pogoršao svoj izgled nekim lošim odlukama o kozmetičkim tretmanima.

Osim što izgleda tužno i zabrinuto zato što mu je lice "zamrznuto" zahvatima, muzički mogul poseldnjih meseci i ima razloga za brigu.

Prošlog leta pao je s električnog bicikla u Malibuu dok ga je isprobavao u dvorištu kuće. Hitno je prebačen u bolnicu gde je ustanovljeno da je slomio kičmu na nekoliko mesta te je morao na operaciju. U leđa mu je ugrađena metalna šipka, a oporavak je bio dug i prilično bolan.

Zbog ozlede je propustio završnicu šoa "Britanija ima talenat". Sada kaže da je spreman napokon se vratiti na posao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs