LJUBAV JAČA OD SVEGA

OVAJ ZGODNI FRAJER JE DEČKO MILICE MANDIĆ: Srpska šampionka već godinama uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić ponovo je postala olimpijska šampionka. Sjajno joj ide na polju karijere, ali i na polju ljubavi. Pogledajte kako izgleda njen izabranik i najveća podrška

Celebrities
17:11h Autor:
OVAJ ZGODNI FRAJER JE DEČKO MILICE MANDIĆ: Srpska šampionka već godinama uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Milici Mandić (29) ne cvetaju ruže samo na profesionalnom planu, već i u privatnom životu. Srpska šapionka već godinama uživa u skladnoj vezi sa Markom Đuričićem koji je takođe uspešan tekvondista.

Milica ne krije da joj je ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu, a slike koje dvoje mladih objavljuju na Instagramu svedoče o tome koliko su posvećeni jedno drugom. Često se na njenom profilu nađu njihove zajedničke fotografije sa putovanja, slavlja i treniga.

O velikoj ljubavi sa Markom Đuričićem govorila i u jednoj emisiji:

„Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega”, rekla je Milica.

Marko ju je zaprosio u Španiji, a za jednom prilikom je za medije otkrila kakvo je za nju bilo iznenađenje.

"Kada mi je postavio sudbonosno pitanje, vrlo emotivno sam to doživela, pa su posle širokog osmeha ubrzo krenule suze radosnice. Baš me je iznenadio, nisam mislila da će me zaprositi”, ispričala je Milica i dodala da ne postoji čarobni štapić, već da je podrška najbitnija.

"Teško je održati samo pozitivne vibracije u vezi, ali Marko i ja se trudimo da uvek budemo tu jedno za drugo”, istakla je Milica recept za zdravu vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs