Neverovatno

ŠUŠKA SE DA ĆE HARI IZDATI 4 KNJIGE ZA 29 MILIONA: Jedna će biti objavljena tek nakon kraljičine smrti - evo i zašto!

Jednu od knjiga navodno će napisati Megan

Šuška se
Autor:
ŠUŠKA SE DA ĆE HARI IZDATI 4 KNJIGE ZA 29 MILIONA: Jedna će biti objavljena tek nakon kraljičine smrti - evo i zašto!
Foto: Profimedia

Nova vest ponovo je uzdrmala Bakingemsku palatu - princ Hari je sa izdavačkom kućom potpisao ugovor, navodno vredan 29 miliona funti, a kojim se obvezao kako će izdati čak četiri knjige!

Prva u nizu biće njegovi memoari, koji će svetlo dana ugledati već iduće godine i to u trenucima kada kraljica slavi svoj platinasti jubilej.

Druga će biti knjiga Megan Markl, koja bi navodno trebalo da bude vodič za dobar život, dok će još jedni Harijevi memoari na tržište stići tek kada kraljica umre. Jedina stvar koja je još uvek nepoznanica jeste četvrta najavljena knjiga.

Ipak, očigledno je da ona i neće stvoriti toliku pometnju kao drugi memoari koji će stajati u fioci do kraljičine smrti, a koji bi, pretpostavlja se, mogli da sadrže teške optužbe i na kraljičin račun.

Pregovore oko knjiga Hari je vodio iz svog američkog doma, a dok su dva izdavača samo zbog toga doletela iz Londona, ostali su prisustvovali "aukciji" preko video poziva. Kako otkrivaju izvori, Hari je bio veoma ozbiljan u pregovorima i imao stav "uzmi ili ostavi". Početna cena bila je 18 miliona funti, a navodno je na kraju narasla do 29 miliona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs