Novi šok

DOBIO 20 MILIONA DA NAPIŠE MEMOARE: Još jedan udarac princ Harija na kraljevsku porodicu!

Navodno će sav novac dati u humanitarne svrhe

Šuška se
Autor:
DOBIO 20 MILIONA DA NAPIŠE MEMOARE: Još jedan udarac princ Harija na kraljevsku porodicu!
Foto: Profimedia

Nedavno je objavljeno kako će princ Hari (36) krajem 2022. godine objaviti svoje memoare. To je u potpunosti šokiralo njegovu porodicu, kojima nije ništa rekao o planiranoj knjizi.

Princ Hari će memoare, koji trenutno nemaju naslov, objaviti u izdavačkoj kući Penguin Random House, koja se time i pohvalila na Tviteru.

Princ navodno u tajnosti piše već više od godinu dana i radi s piscem iz senke Džej R. Moringerom (56), koji je dobitnik prestižne nagrade Pulicer. Dejli mejl tvrdi kako je moguće da je Harija s Moringerom spojio glumac Džordž Kluni (60).

Za svoj trud vojvoda od Saseksa dobiće vrtoglavih 20 miliona dolara, a navodno će svu zaradu od memoara donirati.

"Ovo pišem ne kao princ kakav sam se rodio, već kao čovek koji sam postao", izjavio je Hari.

Ta izjava razljutila je stručnjake za kraljevsku porodicu, kao i činjenica da svog oca princa Čarlsa (72), brata Vilijama (39) i baku kraljicu Elizabetu (95) nije o svemu obavestio do zadnjeg trenutka pre nego što je za to saznala i javnost.

"To će biti Harijeva knjiga, napisana onako kako Megan želi", odgovorio je jedan stručnjak.

"To je način da zgrne novac na štetu svog krvnog srodstva", izjavio je drugi.

Zbog toga što iznova krši obećanje koje je dao nakon intervjua s Oprom Vinfri, da više neće davati "bombastične" izjavem stručnjaci misle da njegov povratak u London u čast rođendana pokojne majke Dajane nije nimalo popravio njegov odnos s porodicom.

Međutim, Hari je u međuvremenu dao još nekoliko intervjua u kojima je blatio svoju porodicu, snimio seriju s Oprom o svojem kraljevskom životu, a celo vreme pisao memoare.

Reakcije javnosti na vesti o memoarima su podeljene. Neki su oduševljeni što se Hari odvažio na taj potez i jedva čekaju da pročitaju sve "sočne detalje", a drugima je već dosadilo da slušaju "Harijevo jadikovanje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs