VIše voli Megan

ČUVENA GLUMICA PRED SVIMA OKRETALA GLAVU I IGNORISALA KEJT I VILIJAMA: Evo zašto!

Mnogi su joj poručili da bi trebalo da poradi na svojim manirima i bontonu

Šuška se
Autor:
ČUVENA GLUMICA PRED SVIMA OKRETALA GLAVU I IGNORISALA KEJT I VILIJAMA: Evo zašto!
Foto: Profimedia

Kako je jasno vidljivo iz snimka koju je objavio Dejli mejl, ali i pregršt fotografija, holivudska glumica Prijanka Čopra, ujedno dobra prijateljica Megan Markl, toliko je očigledno ignorisala pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža, da joj javnost ovo neće lako oprostiti!

Snimak, koji je istog trenutka postao viralan, prikazuje 38-godišnju indijsku glumicu kada u trenutku kada cela VIP loža na Vimbldonu pozdravlja aplauzom dolazak Kejt Midlton i princa Vilijama, samo nekoliko redova ispred nje, ona taj deo ignoriše nespretno petljajući oko svilene marame koju je imala oko vrata.

Na mnoštvu drugih fotografija jasno je vidljivo kako Prijanka okreće glavu i na balkonu glavnog terena, dok su se kretali prema VIP delu nakon odigranog ženskog finala.

Mnogi smatraju kako je to zapravo odgovor Prijanke Čopre na ponašanje kraljevske porodice prema njenoj prijateljici Megan, tačnije na delove njenog intervjua kod Opre Vinfri, u kojem vojvotkinja od Saseksa nije bila blaga prema svojoj jetrvi. Podsetimo, Megan je u velikom intervjuu tvrdila kako ju je Kejt povredila i rasplakala svega nekoliko dana pred venčanje, a Prijanka je očigledno to dobro zapamtila.

Društvene mreže zbog svega su se momentalno užarile, a mnogi korisnici istih su tvrdili kako bi Prijanka trebalo da poradi na svojim manirima, ali i bontonu.

Inače, Megan i Prijanka sprijateljile su se u januaru 2016. nakon večere održane od strane časopisa Elle, a koja je okupila žene u televizijskom poslu. Nakon toga postale su poprilično bliske i nastavile kontakt mejlovima i porukama. Slavna indijska glumica čak je bila pozvana na kraljevsko venčanje u maju 2018. godine, ali Megan nije uzvratila na poziv za njeno venčanje s Nikom Džonasom.

Zbog toga je navodno uvređena Prijanka odbila da ode na žurku darivanja bebe Megan Markl održanu u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs