Ona može šta god poželi

MEGAN MARKL IMA NOVO ZANIMANJE: Evo kako će zgrnuti milione!

Kad se bogato udaš, sva vrata ti se otvore

Šuška se
Autor:
MEGAN MARKL IMA NOVO ZANIMANJE: Evo kako će zgrnuti milione!
Foto: Profimedia

Megan Markl u saradnji sa Netflix-om priprema animiranu seriju pod nazivom Pearl. Radi se o zajedničkoj produkciji Archewell Productions-a u vlasništvu Harija i Megan, i Netflix-a. Megan će biti producentkinja serije, piše Deadline.

Serija prati pustolovine 12-godišnje devojčice, koja inspiraciju pronalazi u raznim uticajnim ženama kroz istoriju. Uz Megan, u produkciji su Dejvid Furniš, Karolin Soper, Liz Garbus i Dan Kogan. Izvršna producentkinja je Amanda Rinda.

"Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava da prevlada svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju", rekla je Megan.

Megan i princ Hari su pre nekoliko meseci sklopili višemilionski ugovor s Netflixom i pričalo se da će im prvi projekat biti dokumentarna serija Heart of Invictus. Harry se trebao pojaviti pred kamerama te dokumentarne serije, ali njeno snimanje pomereno je za nekoliko meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs