Pirs Morgan

OPTUŽIO MEGAN MARKL DA LAŽE, OSTAO BEZ POSLA, SAD DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Zakleli su se da će me ubiti pred moja tri sina!

Kao uslov za povratak na posao voditelja čuvene jutarnje emisije, rekli su mu da mora da se izvini supruzi princa Harija, što je Morgan kategorički odbio

Šuška se
Autor:
OPTUŽIO MEGAN MARKL DA LAŽE, OSTAO BEZ POSLA, SAD DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Zakleli su se da će me ubiti pred moja tri sina!
Foto: Profimedia

Bivši britanski voditelj Pirs Morgan tvrdi da on i njegovi sinovi dobijaju pretnje smrću nakon što je optužio Megan Markl da je lagala tokom intervjua kod Opre Vinfri.

"Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih pretnji nasiljem upućenih njima", kazao je bivši voditelj za Mail on Sunday.

"Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: Kad ti otac umre, svet će prirediti zabavu", tvrdi Morgan.

"Jedan se zarekao da će me ubiti pred sinovima Spenserom, Albertom i Stenlijem", dodao je bivši voditelj.

Londonska policija za The Independent potvrdila je da istražuju pretnje.

Bivši urednik naglašava da njegovim sinovima nije stalo do Megan Markl i da ne dele njegovo mišljenje o vojvotkinji o Saseksa.

Morgan je priznao da mu je žao što je napustio svoju tadašnju emisiju Good Morning Britain tokom svađe oko intervjua Megan i Harija.

"Kad bolje razmislim, nije trebalo da to uradim", napisao je Morgan.

Pirs Morgan
Pirs Morganfoto: Profimedia

Međutim, dodao je kako je uslov da ostane na voditeljskoj poziciji emisije bio da se izvini Megan, što on nije hteo da uradi.

"Pa, nisam hteo da se izvinim Megan Markl, jer je istina da joj ne verujem", napisao je Morgan.

"U slobodnom, demokratskom društvu trebalo bi da bude dopušteno da se nekom ne veruje. To je sama suština slobode govora? Kad bih sada rekao da verujem Megan, lagao bih publiku, radio bih ono za šta sam nju optužio", zaključio je bivši voditelj.

Podsećamo, dan nakon intervjua, Pirs Morgan izjurio je sa snimanja emisije Good Morning Britain nakon što ga je kolega Aleks Beresford prozvao zbog komentara na račun Megan Markl, a nakon toga Pirs je dao otkaz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs