Zategnuti odnosi

Oglasio se princ Vilijam! Očajan i tužan priznao: Ovoga puta neću pružiti ruku Hariju!

Još prošle godine počele su da se šire glasine kako braća više nisu u tako dobrim odnosima, nakon što je Hari navodno napao Vilijama i Kejt zbog Megan

Šuška se
Autor:
Oglasio se princ Vilijam! Očajan i tužan priznao: Ovoga puta neću pružiti ruku Hariju!
Foto: Profimedia

Nakon što se proširila vest kako se princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl povlače s kraljevskih dužnosti, cela porodica je razočarana. Princ Vilijam priznao je da je očajan i tužan, jer je bliska veza između njega i Harija sada prekinuta.

Vilijam je rekao da nije u stanju svom bratu čak ni da pruži ruku.

"Ceo život sam grlio brata, sad to više ne želim da učinim. Sada smo zasebni entiteti", dodao je vojvoda od Kembridža, vidno frustriran što njegov brat želi da se odrekne kraljevskih dužnosti. Međutim, ipak se nada da će doći vreme kada će Hari i Megan još jednom biti "na istoj strani".

Kraljica Elizabeta takođe je zabrinuta. Juče je najavila ultimatum kako se za 72 sata sve napetosti u porodici moraju rešiti. Pregovaraće s prinčevima Vilijamom, Harijem i Čarlsom (71). Od Megan se očekuje kako će se pridružiti raspravi putem konferencijskog poziva iz Kanade.

Šok! Isplivao snimak gde Princ Hari traži direktoru Diznija da zaposli Megan! (VIDEO)

foto: AP / Richard Pohle

"Nema nagoveštaja da će biti kažnjeni ili lišeni svojeg kraljevskog statusa. Svi samo žele da pronađu pravo rešenje", rekao je izvor blizak porodici.

Zajedno odrastajući, bratska ljubav Vilijama i Harija činila se neraskidivom, a velika podrška bili su jedno drugom nakon smrti njihove mame Dajane.

Međutim, prošle godine počele su da se šire glasine kako braća više nisu u tako dobrim odnosima. Odnosi između vojvotkinje Kejt i princa Vilijama s jedne strane i vojvotkinje Megan i princa Harija s druge, započeli su kad je Hari navodno napao brata i snaju da ne podržavaju dovoljno njegovu suprugu u javnosti, tvrdili su izvori iz palate.

Navodno je jedne večeri, nakon što su Kejt i Vilijam poslali decu na spavanje, Hari je krenuo sa svojim govorom, koji je potpuno šokirao vojvotkinju i vojvodu od Kembridža. Za to vreme Megan je sedela pored Harija s kamenim izrazom lica, tvrde britanski mediji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs