Pogledajte

DOLI PARTON (75) KAO PLEJBOJ ZEČICA Iznenađenje mužu (79) za rođendan: On i dalje misli da sam seksi riba! (VIDEO)

Skoro dva miliona ljudi pogledalo je ovaj snimak

Star look
Autor:
DOLI PARTON (75) KAO PLEJBOJ ZEČICA Iznenađenje mužu (79) za rođendan: On i dalje misli da sam seksi riba! (VIDEO)
Foto: Instagram / dollyparton

Doli Parton (75) pripremila je poseban poklon za rođendan svog supruga Karla Tomasa Dina (79) - obukla se isto kao za naslovnicu magazina Plejboj iz 1978. godine!

Zvezda kantri muzike potpuno je iskopirala svoje provokativno izdanje od pre 43 godine - nosila je zečje uši, crni uski bodi i crne rukavice, kao i ružičastu mašnu oko vrata.

Sve to je snimila i objavila na svom Instagramu.

"Sećate li se kad sam davno rekla da ću pozirati za Plejboj kad budem imala 75 godina? Pa, imam 75, nema magazina, ali moj muž je uvek voleo ovu naslovnicu", napisala je Doli uz video, pa objasnila zašto se odlučila na ovaj korak.

"Razmišljala sam šta da uradim da ga učinim srećnim. On i dalje, i posle 57 godina misli da sam "seksi riba" i ne pada mi na pamet da ga razuveravam po tom pitanju", dodala je pevačica.

Doli Parton
foto: Instagram / dollyparton

"Ok, sada izgledam kao složeni sir. Ali on verovatno misli da sam krem sir, bar se nadam", kroz osmeh je rekla Doli, koja je na kraju iznenadila supruga uramljenim fotografijama originalne Plejboj naslovnice.

Doli Parton se fotografisala za čuveni magazin kada je imala 32 godine, a za Dina se udala 1966. godine, kada je imala samo 20 godina.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs