NEKAD I SAD

GLUMICU VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE: Bila je fatalna plavuša sa prelepim licem, a onda se unakazila plastičnim operacijama!

Droga je bacila na dno, zbog estetskih korekcija više ne liči na sebe...

Star look
Autor:
GLUMICU VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE: Bila je fatalna plavuša sa prelepim licem, a onda se unakazila plastičnim operacijama!
Foto: Profimedia

Britanska glumica Danijela Vestbruk (47) već dugo u javnosti je meta podsmeha zbog brojnih neuspešnih estetskih zahvata kojima se podvrgla.

Danijela se proslavila 1990. godine, kada je emitovna kultna serija "Eastenders" koja joj je donela svetsku slavu. Glumica je tada plenila prirodnom lepotom, ali onda je sve krenulo nizbrdo nizom neuspelih operacija.

Postala je zavisna od operacija, a pre nekoliko godina situacija je eskalirala kada je medijima otkrila da joj lice bukvalno truli od silnih zahvata.

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu, rekla je Danijela za "Mirror".

Kako bi ojačala kosti uoči operacije, po preporuci je pila sedam litara mleka dnevno. Ekstremna operacija na koju je otišla podrazumevala je da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Zavisnost od opijata u zavisnosti sa zavisnošću od plastičnih operacija na kraju ju je dovela na ulicu.

- Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti, rekao je pre par godina izvor blizak glumici za "Now" magazin.

Danijela je i dalje u borbi sa licem koje bukvalno truli i trenutno prolazi kroz niz zahvata kojima pokušava da rekonstruiše lice. Napredak objavljuje na Instagramu, a buru u javnosti diže jer tvrdi da su objavljene slike bez filtera.

Ovako je izgledala pre nego što je otkrila "čari" estetske hirurgije:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs