Tužna sudbina

Slavna glumica na potpunom dnu: Živi od socijalne pomoći a lice joj truli od kokaina i loših plastičnih operacija! (FOTO)

Ekstremna operacija podrazumeva da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice

Šuška se
14:09h Autor:
Slavna glumica na potpunom dnu: Živi od socijalne pomoći a lice joj truli od kokaina i loših plastičnih operacija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danijela Vestbruk (44), slavna britanska glumica našla se na meti svih kritičara sveta zbog neuspešnih estetskih zahvata.

Kako je sama otkrila medijima, spremna je da ponovo ide pod nož jer nije zadovoljna onim što je do sada urađeno. Njeno lice počelo je da truli i izgleda užasno.

"Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zbog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu", rekla je Danijela.

Ekstremna operacija na koju se sprema podrazumeva da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Tajra Benks otkrila tajnu nakon 25 godina: Moj izgled nije prirodan! (FOTO)

foto: Profimedia

Danijela je godinama bila i zavisnik od kokaina, pa mnogi njen fizički izgled pripisuju upravo tome. Međutim, glumica to demantuje i tvrdi da se pre godinu dana rešila te opake zavisnosti.

"Sada sam ponovo u problemu, jer sam zavisnost od kokaina zamenila zavisnošću od estetske hirurgije", rekla je.

Kako svetski mediji prenose, Danijela je sada beskućnica i živi od socijalne pomoći.

"Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti", rekao je izvor blizak glumici.

Isplivali nepoznati detalji razvoda holivudskog para: Anđelina šokirala odlukom!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs