Parnica još nije završena

Isplivali nepoznati detalji razvoda holivudskog para: Anđelina šokirala odlukom!

Glumica je bila poprilično oštra u pravnoj bici.

Šuška se
Autor:
Isplivali nepoznati detalji razvoda holivudskog para: Anđelina šokirala odlukom!
Foto: Fonet

Iako su krajem 2016. godine izdali zajedničko saopštenje u kojem su otkrili da se razvode, brakorazvodna parnica Anđelina Džoli i Bred Pita još nije završena.

Nakon saopštenja, slavni glumci su kazali da su rešeni da stave tačku na svoj brak kao i da žele što pre da završe sa ovim mučnim procesom. Ipak, to se još nije desilo.

Anđelina Džoli u neobaveznoj vezi: Prelepa glumica uživa u društvu starijeg čoveka! (FOTO)

foto: Profimedia

Navodno, prema pisanju američkog tabloida, Anđelina je zabranjivala bivšem suprugu da viđa decu. A posle velike tenzije koja je trajala danima, pa i obračuna vođenog preko medija, holivudska glumica je rešila da promeni stav.

"Oni su sporazumno dogovorili i druge uslove razvoda. Sve će biti rešeno za nekoliko nedelja. To je veliki zaokret, s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bici i nije htela da Brad učestvuje u odgajanju dece", kazao je neimenovani izvor za "Pipl".

"Ključna stvar je da se slažu sa deljenjem starateljstva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istine", objašnjava i dodaje da je Anđelina gotovo sve iznenadila, s obzirom na to da već mesecima nije želela da čuje za podeljeno starateljstvo.

Zvezda crvenog tepiha: Anđelina Džoli blistala u neverovatnoj Versaće haljini! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs