pogledajte

Zvezda crvenog tepiha: Anđelina Džoli blistala u neverovatnoj Versaće haljini! (FOTO)

U pratnji svojih ćerki Zahare i Šajlo, ponosna Anđelina je blistala u dugoj haljini, koja nas je podsetila na njena najlepša izdanja...

Moda
09:24h Autor:
Zvezda crvenog tepiha: Anđelina Džoli blistala u neverovatnoj Versaće haljini! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Na dodeli "Eni" nagrada sinoć u Los Anđelesu, prelepa Anđelina je demonstrirala kako joj je visoki glamur u krvi, te na sofisticiran način, u duhu starog Holivuda ponela toaletu koju potpisuje "Atelier Versace", piše Elle.

Po stilu i kroju bivša supruga Breda Pita na ovom prestižnom događaju nije odustala od svojih načelnih pravila - jednostavnost, svedene linije i monohromatski stil i dalje su njena osnova!

Ipak, glumica je odstupila od crne boje i zatvorenih, tamnih kreacija (što nam je posebno drago) izabravši fantastičnu srebrnu haljinu koja je bila pun pogodak.

Svilena kreacija se sastoji iz dva segmenta - gornjeg topa na "V" izrez i suknje sa šlicem koja kreće od struka i lagano pada do poda. Haljina je inspirisana glamuroznim toaletama koje su nosile Merlin Monro, Džudi Garland ili Grejs Keli, dok moderni elementi u vidu džepova su ipak govorili o savremenim, trendi "couture"tendencijama.

Svoj otmeni izgled zvezda filma "Salt" je pojačala crvenim karminom i ajlajnerom na očima, jednostavnim i efektnim beauty trikovima koji su idealni za svečane prilike.

Snežna kraljica: Anđelina Džoli i dalje tvrdi da nema problema sa kilažom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs