pročitajte

Holivudski zavodnik šokirao javnost: Slomljeno srce leči celibatom! (FOTO)

Miljenik žena, glumac Bred Ptt, nakon razvoda od Anđeline Džoli odlučio je da poradi na sebi, a osim odbacivanja alkohola njegov plan uključuje i jednogodišnji celibat

Vip priča
Autor:
Holivudski zavodnik šokirao javnost: Slomljeno srce leči celibatom! (FOTO)
Bred Pit, Foto: AP/Koji Sasahara

Razvod od Anđeline slomilo je Bredovo srce i glumac je to čak upoređivao sa smrću, ali u samoći je video priliku da se usredsredi na sebe, i prema pisanju "The Sun" odlučio se za dobrovoljni celibat od godinu dana.

Izvor koji je to otkrio za "The Sun", napominje kako je veći deo svoga života Bred bio u vezama, pa sad kada je ostao sam posvetio se sebi i stvarima koje ranije nije mogao da radi.

Nije joj ispunio poslednju želju: Bred Pit razočarao svoju porodicu i fanove!

foto: Profimedia

Zgodni glumac je nakon razvoda od holivudske zvezde smršao, jede zdravije i ne pije više alkohol, a pauziranjem od žena navodno želi da razbistri misli.

Nedavni razvod njegove prve supruge Dženifer Aniston podstakao je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su sada slobodni.

Glumac te glasine nije komentarisao, a PR Dženifer Aniston je te tvrdnje da je Bred bio njeno 'rame za plakanje' nazvao čistim izmišljotinama.

Izvor blizak glumcu nedavno je za "Us Weekly" otkrio kako Bred Pit sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu.

Stiglo izvinjenje nakon 12 godina, Dženifer Aniston u šoku: Bred Pit moli za oproštaj!

foto: Profimedia

'To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često radi renovacije u kući i oko nje i stalno nešto menja. Osim toga 54-godišnji glumac redovno pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao.

Na terapiju odlazi svake nedelje, a najviše se orijentiše na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovek i otac, jer mu najteže pada razdvojenost od dece. Slobodno vreme holivudski zavodnik najčešće provodi u muzejima, galerijama ili na koncertima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs